Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Virani se zabavili uz grupu Vista i pustili lampione

03.12.2016. 23:00
Virani se zabavili uz grupu Vista i pustili lampione


Protekle subote na Viru je svečano upaljena druga svijeća na adventskom vijencu na Trgu sv. Jure. Bio je to povod za nastavak bogatog programa posvećenog predstojećim blagdanima. U pravoj božićnoj čaroliji kojoj je nazočio velik broj Virana i gostiju drugu svijeću na prigodan način zapalio je uz pomoć direktora Vir turizma Željana Kalca, općinski načelnik Kristijan Kapović. Okupljenim građanima podijeljeno je 150 litara kuhanog vina te 250 litara čaja, a uz to mnogi su na poklon dobili kišobrane te promidžbene turističke materijale otoka Vira.
Kako bi ugođaj večeri bio upečatljiviji svojski se u dvosatnom nastupu potrudila popularna grupa “Vista”. Svoj obol drugoj advenstkoj svečanosti dao je i zadarski voditelj i animator Igor Jelenić Toto.
Večer je bila ispunjena i nagradnim igrama, a posebno je bilo zanimljivo slikanje za društvene mreže, a onaj tko bude imao najviše lajkova naredne će subote biti prigodno nagrađen.
Paljenje druge adventske svijeće popraćeno je i ovog puta puštanjem tisuću papirnatih lampiona prema tmurnom nebu, a okupljeni su s centralnog virskog trga odaslali želje protkane ljubavlju i mirom.