Biograđani na Silvestrovo s Kampanelom i Zabranjenim pušenjem

Slika korisnika valentinam
Doček u režiji Grada Biograda i Turističke zajednice
Program dočeka Nove godine započinje u 20.30 sati. Započinje ga jedinstvena i prepoznatljiva klapa Kampanel, a nastavlja Zabranjeno pušenje do sitnih noćnih sati, u prvom danu 2018. godine, najavljuje biogradski dogradonačelnik Marijan Stopfer
PIXSELL
Zabranjeno pušenje nastupa za Novu godinu u Biogradu

Biograđani će u Novu godinu ući s legendarnom rock grupom Zabranjeno pušenje. Na Trgu hrvatskih velikana, gradskom Parku kod autobusnog kolodvora, nastupit će i klapa Kampanel iz Primoštena.

- Program dočeka Nove godine započinje u 20.30 sati. Započinje ga jedinstvena i prepoznatljiva klapa Kampanel, a nastavlja Zabranjeno pušenje do sitnih noćnih sati, u prvom danu 2018., najavljuje je Marijan Stopfer, dogradonačelnik, istaknivši kako je ulazak u novu godinu poseban trenutak.

- Ako tražite nešto neočekivano i nesvakidašnje najluđu noć u godini provedite u Biogradu, poziva Stopfer.

Ljubitelji klapskog pjevanja i dobre zabave u Biogradu imat će prigodu uživati u pravoj glazbenoj poslastici u najdužoj noći. Hitovi, ali i obrada nekih bezvremenskih klasika zasigurno će mnoge ostaviti bez daha.

Na prvom prošlogodišnjem Silvestrovu uopće organiziranom u Biogradu na Moru na otvorenom na Trgu hrvatskih velikana i okolnim ulicama bilo je oko tri tisuće Biograđana, žitelja okolnih naselja i turista.

- Bio je to istinski spektakl glazbe, veselja, radosti i gastro ponude u režiji Grada i Turističke zajednice, ističe Stopfer.

Inače, u predbožićno-novogodišnjem vremenu uz kuhano vino, pivo, raznorazne tople i hladne napitke, fritule, pečene kobasice, jela s roštilja, čučku-paštu fažol, rižoto, bakalar, razne slastice i prigodne božićne ukrase Biograd i njihovi gosti u prosincu i plešu.

Naime, prva tri Božićna sajma (2., 9. i 16. prosinca) u Parku kod autobusnog kolodvora na programu imaju nastupe grupe Kanela te Zaratino banda, dok će se na četvrtom, posljednjem ovogodišnjem Božićnom sajmu (22. prosinca) održati Večer klapa.

U caffe baru Škverić na Bošani (9. i 23. prosinca) nastupit će Neprijatelji band te AJ Trio & Elena Stella, u Pivnici Uvik kontra (15. prosinca) Pacific bullets, a u caffe baru Obala (12., 23. i 30. prosinca) Kuzma & Shaka zulu, Vatra i Diktatori.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno