Dukić predstavio novog pročelnika Nevena Klarina

Slika korisnika valentinam
KOLEGIJ GRADONAČELNIKA
Marin GOSPIĆ
Neven Klarin

Na početku kolegija gradonačelnik Branko Dukić predstavio je novog pročelnika svog ureda, Nevena Klarina, te je najavio visoku razinu suradnje s medijima, a Ured gradonačelnika uz te poslove zadužen je i za strateško investicijsko planiranje, pripremu projekata za Grad Zadar i izradu strategije razvoja.

Dukić se pohvalio potpisanim ugovorom s Hrvatskim vodama vrijednim 81 milijun kuna namijenjen sanaciji štete na kanalizacijskom i vodoopskrbnom sustavu nastaloj za nevremena 11. rujna na području naselja Bokanjac i Novi Bokanjac, a najavio je i projekte namijenjene područjima ostalih gradskih mjesnih odbora ukupno vrijedne 330 milijuna kuna.

- Centar Mocire došao je u završnu situaciju. Potpisali smo promemoriju s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i još čekamo Ministarstvo znanosti i obrazovanja da prihvate naše poboljšice. Ukoliko ne prihvate, ići ćemo i bez njih, najavio je gradonačelnik Zadra, dodavši kako će u Mocire biti uloženo još ukupno 12 milijuna kuna.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno