Od mosta do starog autobusnog vozit će se trajektnim trakama

Slika korisnika valentinam
Kasap o tempu radova
Kasap je najavio i provedbu projekta javne rasvjete u starom dijelu grada, na Kalelargi i nekoliko sporednih ulica, gdje će biti postavljene jednoobrazne ulične svjetiljke vrijedne oko milijun kuna
Zvonko KUCELIN
Radovi uskoro sele na drugi dio Liburnske obale

- Dobio sam informaciju da danas kreće nanošenje nosivog sloja na križanju ulica Mažuranića i Strossmayera. To znači da će se do Božića, ako ne bude previše kišnih dana, raskrižje otvoriti za promet. Nastavlja se i projekt izgradnje spoja Ulice Benka Benkovića s Ulicom Put Nina. On bi trebao biti gotov do početka turističke sezone. Prometna regulacija kakva je sada, ostat će i tijekom Božića i Nove godine, izvijestio je zadarskog gradonačelnika pročelnik Darko Kasap te je najavio i završetak radova na dijelu Liburnske obale.

- Iz Hrvatskih cesta smo dobili informaciju da bi ovih dana trebao biti završen dio Liburnske obale, od Pomorske policije do starog autobusnog kolodvora. To znači da će nastupiti nova privremena prometna regulacija od Gradskog mosta do starog autobusnog kolodvora. Prometovat će se nekadašnjim ukrcajnim trakama za trajekt, a sama cesta će ići u rekonstrukciju i tako će funkcionirati do veljače 2018. godine, rekao je Kasap te se osvrnuo na radove na Bulevaru. Kazao je kako se očekuje da će do Božića biti završeni radovi na rekonstrukciji dijela te četverotračne prometnice koji su sada u tijeku, a da će radovi na rekonstrukciji ostatka te prometnice, kao i ostali projekti Hrvatskih cesta na području grada, biti nastavljeni nakon svetkovine Tri kralja.

Kasap je najavio i provedbu projekta javne rasvjete u starom dijelu grada, na Kalelargi i nekoliko sporednih ulica, gdje će biti postavljene jednoobrazne ulične svjetiljke vrijedne oko milijun kuna.

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno