Gradi se vodovod i asfaltiraju ceste

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Autor: 

Općina Lišane Ostrovičke donijela je na posljednjoj sjednici Općinskoj vijeća, održanoj 14. prosinca, Plan nabave roba i usluga, te ustupanja radova u 2016. godini. Za izgradnju građevinskih objekata općina planira potrošiti 4,73 milijuna kuna. Čak 900 tisuća kuna od toga otišlo bi za asfaltiranje ceste Braština-Nimci Lišane, a osim ove ceste asfalt bi trebale dobiti i ceste Dobropoljci, Mandići Ostrovica, cesta u Poslovnoj zoni Trolokve i nerazvrstane ceste.

Dobar dio sredstava utrošit će se i u izgradnju vodovodne mreže Društevnog doma Braština, Mijići-Pavići Lišane, te zone Trolokve. Za uređenje okoliša Spomenika žrtvama rata izdvojit će se 50.000 kuna, jednako kao za iskop novih grobnica.

U tekućem i investicijskom održavanju građevinskih objekata najveća je stavka postavljanje ekološke javne rasvjete Podmišljen - Nimci (250.000 kn). Uredit će se bunar Trubanj, izraditi turistička signalizacija te uzeti traktor na operativni najam.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno