Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

“Čekamo konačne rezultate pa ćemo slaviti!”

06.01.2020. 07:00


Izrazito smo zadovoljni rezultatima izlaznih anketa koje su se do sada pokazale poprilično točnima. Nadamo se da će i ovoga puta biti tako. Moramo sačekati kompletne rezultate da bismo mogli proslaviti pobjedu, rekla nam je Renata Sabljar-Dračevac, predsjednica je županijske organizacije SDP-a komentirajući prve neslužbene rezultate prema kojima je novi predsjednik Republike Hrvatske SDP-ov kandidat Zoran Milanović. Ona se jučer uputila u Zagreb kako bi sa stranačkim kolegama proslavila pobjedu.
Istaknula je kako je izlaznost u Hrvatskoj poprilično dobra te kako ne vjeruje kako će se konačnim rezultatima mnogo promijeniti.
– Rezultati koje smo dobili s terena su izrazito zadovoljavajući, a treba naglasiti kako je izlaznost u Zadru ovoga puta drastično veća i kako će to napraviti prevagu, rekla je Sabljar-Dračevac. Komentirala je i činjenicu da je SDP-ov kandidat Zoran Milanović, prema prvim neslužbenim rezultatima odnio pobjedu u Zadru, gdje je odnio pobjedu i u prošlom krugu, dok je na području županije više glasova dobila Kolinda Grabar-Kitarović.
– Jako smo zadovoljni ovakvim rezultatima jer urbana gradska sredina može mijenjati stvari. Tamo imamo i trust mozgova koji nam mogu donijeti dobrobit, a vjerujem da ćemo u sinergiji sa svim tim ljudima napraviti bolje za naš grad i županiju, a u koncu i za državu, rekla je Sabljar-Dračevac.
Na pitanje kakvu suradnju očekuje između Milanovića kao predsjednika i HDZ-ove vlade rekla je kako je prije par godina upravo Milanović bio u istoj poziciji, naime kao premijer te kako će stoga napraviti sve što je u najboljem interesu za Republiku Hrvatsku.