Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Bura prevrnula kamion kod Jasenica

04.02.2011. 23:00
Bura prevrnula kamion  kod Jasenica


Nitko nije ozlijeđen kada se u petak u noći oko  2.40 sati prevrnula  prikolica kamiona „volvo” zagrebačkih  registarskih oznaka, koju je vozio 37-godišnjak. Prikolica je  ostala na cesti, odnosno na desnoj prometnoj traci do jučer  prijepodne kada je organizirano njezino uklanjanje.
Ukrao devet skupih muških parfema  
Na Gaženičkoj cesti u Zadru, tijekom noći, u petak  je nepoznati počinitelj provalio u skladište u vlasništvu  59-godišnjaka i s broda na suhom vezu ukrao vanbrodski  motor „honda” snage 50 ks. Vlasniku broda pričinjena je  materijalna šteta u iznosu od oko 32 tisuće kuna. Tijekom iste  noći na Putu Bokanjca u Zadru s polica u zgradi Veterinarske  stanice odneseno je više pakovanja hrane za pse. Materijalna  šteta bit će naknadno utvrđena. A, u Putu Murvice, s polica  parfumerije „Martimex” ukradeno je devet muških parfema  „Calvin Klein” i „Armani” u vrijednosti od gotovo dvije tisuće  kuna.
Našao ručnu bombu na rivi u Pakoštanima
Muškarac iz Benkovca je u četvrtak poslijepodne,  benkovačkim policajcima  predao dvije ručne bombe, tri  detonirajuće kapisle, 250 komada streljiva i okvir za automatsku pušku, a drugi Benkovčanin je u policiju donio  automatsku pušku „crvena zastava”, a treći tri trotilska metka,  šest kapisli i 70 komada streljiva. Mještanin Pakoštana je,  također, u četvrtak poslijepodne biogradskim policajcima  dojavio da je na rivi u Pakoštanima pronašao ručnu bombu  koju je potom izuzeo policijski pirotehničar. Iz PU zadarske su  u petak tim povodom još jedanput apelirali na građane da ne  ostavljaju oružje na javnim mjestima čime se ugrožavaju životi  i sigurnost drugih, već da o tome obavijeste policiju koja će  oružje na siguran način ukloniti.