Duje Miliša izbacio prvi singl i videospot "Misliš da je lako"

Slika korisnika admin

Duje Miliša se bacio u glazbene vode te je prije nekoliko dana objavljen njegov prvi singl, ali i spot za pjesmu "Misliš da je lako". Mladi Zadranin s iskustvom u radijskom svijetu, od lokalnih radio postaja poput Novog radija i Radio Centra, sve do rada na Narodnom radiju, poznat je i po radu u kreativnom studiju Lumiere media te na raznim videomaterijalima, u glazbeni svijet izašao je s pjesmom za koju smatra da će doći do velikog broja ljudi jer je iskrena, ugodna i svatko se može pronaći u njoj.

- Veliki grad pruža mladim umjetnicima da napokon nešto naprave od svojih radova koji stoje kod kuće na hard disku i 'kupe prašinu'. Tako je krenula i moja priča. Pjesma je nastala u najgorem osjećaju kojeg sam doživio - moraš pustiti osobu koju tvoje tijelo i srce ludo voli, a ne možeš. Prije no što sam skupio snage za takvo što, napisao sam ovu pjesmu. Ovo je zadnja pjesma za koju sam napravio tekst i glazbu, ali je objavljujem prvu. Udobno se smjestite, pogasite svjetla i poslušate je. Neću stati, uskoro stižu nove pjesme, kazao je Duje za Croatia Records.

Autor glazbe i teksta je sam Duje, a aranžman potpisuje Marijan Gudelj. Za pjesmu je snimljen i spot u režiji Marte Soljačić, a lijepa cura iz spota je Agata Blaslov. 

Spot i pjesmu možete poslušati i vidjeti na ovom linku: https://www.youtube.com/watch?v=VhOaKns_UrM

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno