Najpovoljnija zajednička ponuda zagrebačke i splitske tvrtke

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika valentinam
Arheološka istraživanja gradske tržnice
Procijenjena vrijednost nabave za posao za koji je projekt izradio zadarski studio D&Z iznosi gotovo 2,8 milijuna kuna
Vedran SITNICA
Plato iza obnovljene zgrade Turističko informativnog centra, palače Cedulin, na kojemu će se provoditi arheološka istraživanja

 U Gradskoj upravi Zadar  otvorene su ponude za posao pod nazivom Arheološka istraživanja za novu gradsku tržnicu, kojih je zaprimljeno upuno tri. Procijenjena vrijednost nabave za posao za koji je projekt izradio zadarski studio D&Z iznosi gotovo 2,8 milijuna kuna.

Od pristiglih ponuda najpovoljnija je ona zajednice ponuditelja Geoarheo iz Zagreba i Delmat Galiot iz Splita u iznosu 2.186.786,65 kuna, slijedi ponuda Neir iz Splita od 2.484.078 kuna, a najskuplja je ona tvrtke Krekić avangard iz Zadra u iznosu od 2.497.456,68 kuna. Od dva kriterija Grada Zadra u ovom natječaju za odabir ekonomski najpovoljnije ponude čak 90 posto iznosi cijena ponuditelja.

Maksimalni rok izvršenja ugovora je 270 kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača u posao.

Inače, ovo je prvi natječaj Grada Zadra u ovoj godini za arheološka istraživanja prostora nove tržnice. Radi se o platou iza obnovljene zgrade Turističko informativnog centra, palače Cedulin, kojem je, prema provedenom anketnom dijelu arhitektonskog natječaja, namjena tzv. seljačka tržnica. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (1 glasova)