Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Svečane haljine svjetlucavih materijala

Autor: Krešimir Bukvić

04.03.2010. 23:00
Svečane haljine svjetlucavih materijala

Foto: Filip BRALA



Modnom revijom u klubu Satir u četvrtak navečer zadarska modna dizajnerica Marina Milković nakon dvije godine stanke ponovo se vratila na gradsku modnu scenu. Marina je okupljenim posjetiteljima prezentirala kolekciju večernjih haljina rađenih pod etiketom modnog salona Brezovac, podjeljenih u tri zasebne cjeline.
Prvi izlazak manekenki bio je u uskim, kratkim i pripijenim haljinama,  nabranim po dužini. Drugi dio kolekcije bile su haljine popularnog baby doll kroja, rezane u struku ili, pak, odmah ispod grudi. I te su haljine bile kratke, šireći se od reza se prema dnu lepršavog pada. Treći dio viđene kolekcije bile su duge haljine s nadšivenim ukrasnim trakama i kristalima.
Marina je i ovom kolekcijom ostala dosljedna sebi držeći se ponovo upadljivih, sjajnih materijala koje i ovaj puta ukrasila sa svjetlucavim kamenčićima i kristalima. Haljine su bile u najvećoj mjeri u ljubičastim, tirkizno-plavim i zelenim nijansama te u nekoliko modela i Marini omiljenim crvenim nijansama. Dizajnerica nije zaboravila i posljednjih nekoliko sezona trendy haljine zlatnih i srebrenih nijansi od kojih je jednu ponjela i zadarska alpinistica, članica ekspedicije na Mount Everest, Jana Mijailović.
Program, koji je vodila Višnja Knežević, uključivao je i nastup plesača plesne škole Studio 1, Tornadela te Lucije Matešić iz grupe D Point. Frizure za manekenke rađene su u frizerskom studiju Concept dok su se za make up pobrinuli u salonu Anai.