Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Ožujak u znaku sajmova

04.03.2011. 23:00
Ožujak u znaku sajmova


Festival vjenčanja održava se već sljedeći vikend, a na njemu će sudjelovati preko 50 sudionika poput salona vjenčanica, frizerskih i kozmetičkih salona, ali i fotografa, zlatara, slastičara…


Koncerti Harija Rončevića, grupe Zadrani te Sajam poslova i Festival vjenčanja, ono su što očekuje posjetitelje kluba Arsenal u ožujku, najavljeno je jučer na tradicionalnom “Doručku u Arsenalu”. Program je najavila Nives Rogoznica, suradnica za odnose s javnošću.
– Koncert Harija Rončevića održat će se 18. ožujka, a ulaznice su u pretprodaji 50 kuna u Dallas music shopu i Arsenalu. Hari je najavio da će na koncertu biti i starijih pjesama, tako da će svi koji vole njegovu fazu socijalne poezije biti zadovoljni, a kako je sam rekao, došlo je vrijeme da se ponovno pjevaju te pjesme, najavila je Rogoznica dodajući da će dan nakon Harija u Arsenalu nastupiti grupa Zadrani, ulaz je besplatan, a pripremili su i nešto novijeg materijala.
Osim zabavnih događanja najavljena su i dva sajma, koja će okarakterizirati ovaj mjesec.
– Drago nam je što smo domaćin Sajma poslova, pogotovo u ovoj situaciji kada imamo mnogo nezaposlenih i nadam se da će sajam pridonijeti da neki nađu od njih pronađu posao, kazala je Rogoznica, dodajući da sajam organizira Zavod za zapošljavanje ispostava Zadar, a održat će se 10. ožujka.
Festival vjenčanja održava se već sljedeći vikend, a na njemu će sudjelovati preko 50 sudionika poput salona vjenčanica, frizerskih i kozmetičkih salona, ali i fotografa, zlatara i slastičara te predstavnici gotovo svih obrta vezanih za, naravno, vjenčanja.
– Festival je dvodnevni, u organizaciji Udruženja obrtnika, a posjetitelje očekuje niz modnih revija i odjeće i frizura te svih dodatnih stvari koje su potrebne da bi netko organizirao vjenčanje, kazala je Rogoznica i dodala da osim navedenog, svake subote i nedjelje ide dječji program, a radno vrijeme ostaje kao i do sad, samo za vrijeme događanja i vikendom.
Plesna večer Milonga, koju organizira Tango klub Zadar, a održat će se 26. ožujka.