Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Čolak krši statut HDZ-a, a ne ja

Autor: Z L

04.03.2013. 23:00
Čolak krši statut HDZ-a, a ne ja

Foto: Branko BOŽIĆ



Pitanje je hoće li mještani Ražanca na predstojećim lokalnim izborima dati povjerenje HDZ-u koji vodi Božo Čolak, kaže Miočić


Načelnik Općine Ražanac Dragutin Miočić reagirao je na izjave predsjednika Općinskog odbora HDZ-a Ražanac Bože Čolaka o podizanju kaznene prijave zbog moguće zloporabe položaja i ovlasti.
“Ovim tvrdnjama Čolak je želio diskreditirati mene i moj dvadesetogodišnji rad na funkciji načelnika Općine Ražanac, ali je jedino uspio dokazati kako je običan spletkaroš i lažljivac. Svojim neistinitim izjavama neposredno pred lokalne izbore svjesno nanosi štetu HDZ-u općine Ražanac, čiji sam ja prvi osnivač. Godine 1990. osnovao sam prvi temeljni ogranak na području današnje općine Ražanac, a ne Čolak, koji obmanjuje ostale članove stranke hvalisanjem kako je zapravo on utemeljitelj HDZ-a.
Laž je da nisam poštovao statut i odluke Općinskog odbora HDZ-a, pošto sam sve odluke općinskog odbora, pa tako i Općinskog vijeća u kojem HDZ dvadeset godina ima većinu bespogovorno izvršavao, za što postoji dokumentacija.
Napominjem da nisam osnovao nikakvu nezavisnu listu, što gospodin Čolak navodi u tekstu kao osnovu za pokretanje stegovnog postupka, već je moje osobno pravo s kim ću komunicirati u slobodno vrijeme.
Htio bih obavijestiti javnost da sam ja u svom rodnom mjestu Rtini od 1990. godine na svim izborima redovito dobivao povjerenje svojih sumještana, dok je Božo Čolak u svom rodnom mjestu Krnezi većinu izgubio.
VIŠE U TISKANOM IZDANJU