U srpnju dolaze DJ zvijezde Nicky Romero, Basto, Thomas Gold i Dannic

Slika korisnika admin
Autor: 

Najbolji ljetni klub Mediterana na otvorenom - novaljska Papaya najavljuje novu uzbudljivu ljetnu sezonu 2013. S prvim danima proljeća mislima smo već u planiranju kako provesti ljeto, a iskustva govore kako nam ni ovog ljeta ne može promaknuti barem nekoliko dana u novaljskoj ljepotici. Vrijeme je za nova ljetna uzbuđenja, nove turističke rekorde, ples uz vrhunsku glazbu vodećih svjetskih Dj-a, vrijeme je za novo putovanje koje će nam dugo ostati zapisano u našim sjećanjima. Vrijeme je za Papayu koja sezonu 2013. otvara najranijeg datuma u svojoj povijesti 29. svibnja. 

Legendarni Papaya & Day Night Festival prepoznat je diljem svijeta, a ovog će ljeta svoje novo izdanje imati od 15. - 19. srpnja. U pet festivalskih dana na središnjoj pozornici, i ovog ljeta dodatno osvježene Papaye, nastupit će svjetske DJ zvijezde Nicky Romero, Basto, Thomas Gold i Dannic.

Klub Papaya u prošloj su sezoni posjetili gosti iz čak 80 zemalja svijeta. Turistička Zajednica Grada Novalje ostvarila 7 % više dolazaka gostiju u odnosu na 2011. godinu. Sezona 2012. je trajala više od 100 dana a ove godine započinje već 29. svibnja.

Ulaznice za legendarni Papaya & Day Night Festival po cijeni od 275 kn mogu se osigurati u Papaya web shopu u sustavu Eventima-a od 08.03. (www.eventim.hr). Sve informacije vezane uz klub Papaya i nadolazeću sezonu 2013. također se mogu pronaći na web adresi www.papaya.com.hr.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno