Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

U srpnju dolaze DJ zvijezde Nicky Romero, Basto, Thomas Gold i Dannic

Autor: Z L

04.03.2013. 23:00
U srpnju dolaze DJ zvijezde Nicky Romero, Basto, Thomas Gold i Dannic


Novaljska Papaya najavljuje legendarni Papaya Day & Night Festival 2013. Jedanaesta sezona, novi turistički ciljevi i rekordi, svjetske DJ zvijezde i još jedno nezaboravno ljeto su pred nama.


Najbolji ljetni klub Mediterana na otvorenom – novaljska Papaya najavljuje novu uzbudljivu ljetnu sezonu 2013. S prvim danima proljeća mislima smo već u planiranju kako provesti ljeto, a iskustva govore kako nam ni ovog ljeta ne može promaknuti barem nekoliko dana u novaljskoj ljepotici. Vrijeme je za nova ljetna uzbuđenja, nove turističke rekorde, ples uz vrhunsku glazbu vodećih svjetskih Dj-a, vrijeme je za novo putovanje koje će nam dugo ostati zapisano u našim sjećanjima. Vrijeme je za Papayu koja sezonu 2013. otvara najranijeg datuma u svojoj povijesti 29. svibnja. 
Legendarni Papaya & Day Night Festival prepoznat je diljem svijeta, a ovog će ljeta svoje novo izdanje imati od 15. – 19. srpnja. U pet festivalskih dana na središnjoj pozornici, i ovog ljeta dodatno osvježene Papaye, nastupit će svjetske DJ zvijezde Nicky Romero, Basto, Thomas Gold i Dannic.
Klub Papaya u prošloj su sezoni posjetili gosti iz čak 80 zemalja svijeta. Turistička Zajednica Grada Novalje ostvarila 7 % više dolazaka gostiju u odnosu na 2011. godinu. Sezona 2012. je trajala više od 100 dana a ove godine započinje već 29. svibnja.
Ulaznice za legendarni Papaya & Day Night Festival po cijeni od 275 kn mogu se osigurati u Papaya web shopu u sustavu Eventima-a od 08.03. (www.eventim.hr). Sve informacije vezane uz klub Papaya i nadolazeću sezonu 2013. također se mogu pronaći na web adresi www.papaya.com.hr.