Županijsko natjecanje iz hrvatskog jezika

Slika korisnika valentinam
U Osnovnoj školi Stanovi
Autor: 
Zvonko KUCELIN
Na školskim natjecanjima iz hrvatskog jezika sudjelovalo je 189 učenika

U Osnovnoj školi Stanovi jučer je održano XXIII županijsko natjecanje iz hrvatskog jezika. Svečano otvorenje održano je u predvorju škole, a program su uveličali učenici škole domaćina svojim nastupom. U ime domaćina Okupljene je pozdravio prof. Markica Perić, ravnatelj škole.

- Želio bih pozdraviti ravnatelje škola, svojom nazočnošću pokazali su da cijene ovo natjecanje te su došli podržati učenike. Ovaj susret organiziraju profesionalci, od učitelja, preko spremačica, domara, kuhara, računovodstva, svima veliko hvala. Dragi moji natjecatelji, ne mogu vam se obratiti drugačije nego kao profesor hrvatskog jezika. Ne bi trebali olako prelaziti preko grešaka koje se događaju. Dragi sudionici, ne budite površni, dignite ljestvicu visoko. Vi ste elita svojih razreda, vi ste ponos našeg grada i županije. Hrvatski jezik, naš jezik je naša iskaznica. Ugodno se osjećajte u našoj školi i želim vam puno uspjeha, poručio je Perić.

Nakon kratkog glazbenog bloka okupljenima se obratio Davor Barić, ravnatelj Osnovne škole Zadarski otoci koji je ujedno otvorio natjecanje.

Na školskim natjecanjima iz hrvatskog jezika sudjelovalo je 189 učenika, a jučer se natjecao 31 sedmaš i 29 osmaša.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno