Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Ruši se rotor na Relji

05.03.2019. 13:24
Ruši se rotor  na Relji


Uz mnogobrojne zatvorene prometnice u gradu iz Grada Zadra i Hrvatskih cesta najavili su nova zatvaranja cesta.
Naime, iz Grada zadra najavili su kako će se zbog radova na obnovi  kolnika, a koje će izvoditi Ceste zadarske županije d.d., zatvorit za promet dio Ulice Stjepana Radića u obuhvatu od raskrižja s Ulicom dr. Franje Tuđmana do raskrižja s Hebrangovom (do novog rotora kod Čistoće).  Početak radova je u srijedu 6. ožujka u 8.30 sati , a planirano trajanje je  do 18. ožujka 2019. godine. Iz Grada mole građane za strpljenje i poštivanje znakova privremene regulacije prometa.
Pored ovih radova, radovi se nastavljaju na novoj dionici Nikole Šubića  Zrinskog. Naime, tamo se zbog radova za sav promet zatvara dio ulice  Nikole Šubića Zrinskog od raskrižja s ulicom Ljudevita Posavskog, gdje  počinje nova Poliklinika, do raskrižja s ulicom Marka Marulića (odnosno  rotor). Jučer su već postavljene prve barijere koje su najavile početak radova, a koji bi trebali završiti do 31. svibnja.
Automobili će moći ići obilaznim pravcima i to iz smjera Foše ulicom  Bože Peričića, odnosno uz bolnicu, te potom ulicama Nikole Šubića  Zrinskog i Eugena Kvaternika.
Također, zbog radova se zatvara i dio Ulice Ante Starčevića od raskrižja  kod autobusnog kolodvora do raskrižja za hotel Kolovare (raskrižja nisu  zatvorena). Obilazni pravac za sav promet je ulicom Eugena Kvaternika  gdje je omogućen izlaz vozila u oba smjera na novoobnovljeni dio kolnika ulice Nikole Šubića Zrinskog. Planirani rok za izvođenje radova je također do 31. svibnja.