Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Kasap se vraća u Vodovod, Grgurović u liječnike

Autor: Suzana Bandić

04.04.2013. 22:00
Kasap se vraća u Vodovod, Grgurović u liječnike

Foto: Zvonko KUCELIN



Mjesec i pol dana dijeli nas od izlaska na birališta, a imena kandidata za župana, gradonačelnika i njihove zamjenike koja će na svojim listama istaknuti stranke i nezavisne liste uglavnom su već poznata. Tko će nakon 19. svibnja zavladati gradom i županijom može se tek nagađati, no sasvim je izvjesno da u strukturi te nove vlasti više neće biti aktualnih gradonačelnikovih zamjenika Darka Kasapa i Dražena Grgurovića te dožupana Stanka Zrilića, dok će se drugi aktualni županov zamjenik Đani Bunja na nadolazećim lokalnim izborima pojaviti kao kandidat za gradonačelnika na nezavisnoj listi “Loza”. Bunja će se nastaviti baviti svojom strukom na zadarskom Sveučilišu, a povratak u svoju profesionalne vode planira i Grgurović.
– Ja sam liječnik i već desetak godina imam svoju ordinaciju. Dakle, vratit ću se svakako medicini, a sad hoću li u svoju ordinaciju odakle sam prije osam godina zbog politike izašao, ili negdje drugo, vidjet ću još. U svakom slučaju bez posla neću biti jer liječnika svugdje nedostaje – rekao nam je Grgurović dodavši kako će ostati i nadalje u politici, ali ne u izvršnoj i profesionalno.
Slično kaže i Kasap koji je prije četiri godine na mjesto dogradonačelnika došao iz gradskog poduzeća Vodovod gdje je do tada obnašao funkciju direktora.
– Završio sam strojarstvo. Ostat ću svakako u struci jer bi u protivnom bila šteta truda koji sam uložio. Nije moja diploma baš za baciti, kaže Kasap ne željevši nam otkriti jesu li istinite špekulacije da se nakon izbora vraća u Vodovod.
Prema neslužbenim informacijama to će se dogoditi, no Kasap se neće vratiti u direktorsku fotelju.