Laureati dr. Martin Mikecin i Tomislav Ivčić postumno

Slika korisnika valentinam
Vijećnici odlučili o nagradama
Prihvaćen je i prijedlog odluke o visini i obvezi plaćanja naknade za navodnjavanje za Sustav javnog navodnjavanja „Baštica-I. faza“ za 2018. godinu za vlasnike, odnosno korisnike zemljišta. Godišnji iznos fiksnog troška rada i održavanja sustava javnog navodnjavanja iznosi 589,78 kn po hektaru, a snose ga obveznici plaćanja naknade za navodnjavanje
Zvonko KUCELIN
Sjednica Županijske skupštine

Tomislav Ivčić postumno i dr. Martin Mikecin dobitnici su nagrade Zadarske županije za životno djelo, odlučili su na sjednici vijećnici Zadarske županije. Godišnje nagrade Zadarske županije. Godišnje nagrade Zadarske županije dobit će: 93. zrakoplovna baza Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane, područje zaštite i spašavanja i humanitarnog rada, Željko Baradić, područje gospodarstva i zaštita okoliša, Radoslav Bobanović, područje gospodarstva i zaštite okoliša, Matea Čerina, područje športa, Borut Gatara, područje športa, tjelesne kulture i turizma, Malonogometni klub Futsal „Super chicks“, područje športa, Luka Modrić, područje športa, Dragan Troskot, područje zaštite i spašavanja i humanitarnog rada, Vatrogasna zajednica Zadarske županije, područje zaštite i spašavanja i Zavičajni klub „Janko Mitrović“ Zelengrad, područje kulture.

Prihvaćen je i prijedlog odluke o visini i obvezi plaćanja naknade za navodnjavanje za Sustav javnog navodnjavanja „Baštica-I. faza“ za 2018. godinu za vlasnike, odnosno korisnike zemljišta. Godišnji iznos fiksnog troška rada i održavanja sustava javnog navodnjavanja iznosi 589,78 kn po hektaru, a snose ga obveznici plaćanja naknade za navodnjavanje, neovisno o tom koriste li sustav ili ne. Godišnji iznos fiksnog troška rada i održavanja sustava rasporedit će se na 6 jednakih rata počevši s obračunskim razdobljem za mjesec travanj 2018. godine. Varijabilni trošak rada i održavanja sustava javnog navodnjavanja iz stavka 1. ove točke iznosi 0,53 kuna po metru kubnim potrošene vode, a snose ga obveznici plaćanja naknade za navodnjavanje koji koriste sustav za navodnjavanje.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno