VIDEO: Ryanair poziva: Istražite Zadar!

Slika korisnika valentinam
PROMOTIVNI VIDEO
Video donosi snimke zadarskih muzeja, ali i hotela i restorana te predlaže neke od putničkih agencija i organiziranih izleta. Video pod nazivom "Explore Zadar with Ryanair" možete pronaći na Youtubeu
Zadar prozvan živahnim gradom na dalmatinskoj obali

Uživajte u snažnim rimskim i venecijanskim utjecajima koje možete pronaći u Zadru - živahnom gradu na dalmatinskoj obali Hrvatske. Započnite svoju avanturu u ovom gradu s Ryanairovim letovima za Zadar, stoji u opisu videa koji je ova irska niskotarifna aviokompanija objavila prije nekoliko dana.

Uz znamenitosti i simbole grada ovaj dvominutni promotivni video donosi i snimke zadarskih muzeja, ali i hotela i restorana te predlaže neke od putničkih agencija i organiziranih izleta. Video pod nazivom "Explore Zadar with Ryanair" možete pronaći na Youtubeu.

Ryanair je najznačajniji operater u Zračnoj luci Zadar koji u svojoj 12 sezoni letenja spaja Zadar s 14 linija iz svih dijelova Europe, a od ove godine kreću linije koje spajaju zadar s Frankfurtom, Memmingenom i Bremenom.

Prema najavama iz Zračne luke Zadar, nakon prošlogodišnjeg rekorda od 589.000 putnika, luka u Zemuniku ove godine očekuje između pet i sedam posto veći promet u odnosu na 2017. godinu.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)