Cromaris predstavio nove proizvode

Slika korisnika admin
cromaris_stand
Cromarisovo predstavljanje u Bruxellesu

Najveći međunarodni sajam morske hrane „European seefood exposition" koji se već sedmu godinu zaredom održava u Bruxellesu, mjesto je predstavljanja i okupljanja glavnih svjetskih operatora iz ribarskog sektora. Ove je godine, od 27. do 29. travnja, na ESE-u nastupilo je oko 1.600 izlagača iz 140 zemalja svijeta, među kojima i hrvatski lider u marikulturi - tvrtka Cromaris koja posluje u sastavu Adris grupe. Na zajedničkom štandu HGK-a, uz još osam hrvatskih tvrtki, Cromaris je, osim svježe ribe i svježe očišćene pakirane ribe, predstavio i svoj novi asortiman delikatesnih dimljenih i mariniranih proizvoda - brancina i orada.

Modernom ambalažom i atraktivnim dizajnom, Cromarisovi proizvodi privukli su veliku pozornost posjetitelja štanda koji su putem degustacije imali prigodu uvjeriti se u kvalitetu proizvoda. Istodobno, s ESE 2010., održao se i sajam Seafood Processing Europe posvećen opremi, materijalima i tehnologiji u industriji morske hrane.

Tvrtka Cromaris koja u četiri uzgajališta i mrijestilištu u Ninu proizvodi 60 posto domaćeg uzgoja orada i brancina te 90 posto ukupno proizvedene riblje mlađi u Hrvatskoj, a više od 50 posto prodaje ostvaruje u izvozu, s pravom je ovdje.

 

Hrvatski izlagači
Na štandu HGK koja sedmi put organizira odlazak na sajam sa svojim proizvodnim programom predstavilo se devet tvrtki uz dominaciju Zadarske županije - Adria, Conex trade, Cromaris, Mardešić, Okus mora, Ostrea, Riba Mljet, Trenton i Žuvela.
Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno