Najbolje primjerke ulovili Josip Smuđ i Jagoda Razum

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
U Vrsima održano Županijsko prvenstvo u udičarenju s obale za kategorije Masters 55+ i Seniorke
Na natjecanju je ukupno ulovljeno nešto manje od pet kilograma ribe, a kako su nam natjecatelji potvrdili i pokazali, prednjačili su glavoči. Najviše medalja otišlo je u ruke članova ŠRD-a Zubatac Zadar koji su potpuno dominirali u natjecanju
Vrški glasnik
Na prvenstvu je sudjelovalo šest ribolovnih ekipa

U organizaciji Športsko-ribolovnog saveza Zadarske županije u Vrsima je protekli vikend održano Županijsko prvenstvo u udičarenju s obale. U prekrasnom okruženju borove šume i stjenovitog krajolika Vrške punte, ribolovci su pet sati pažljivo čekali da »riba zagrize« ali nažalost, vremenski uvjeti im nisu išli na ruku.

Vjetar pomrsio planove

- Iako je bilo sunčano, vjetar nam je »pomrsio« planove i ulov je loš. Natjecali smo se pojedinačno i ekipno u dvije kategorije: Seniorke i Masters (+55). Iz našeg društva natjecanju je pristupilo četvero natjecatelja: Mirjana Maraš, Živko Silavski, Josip Smuđ i Mijo Kolonić, govori Toni Božić, predsjednik Športsko - ribolovnog društva Vrsi osnovanog 2002. godine, a koje je u proteklih 19 godina ostvarilo izniman uspjeh na županijskoj i državnoj ribolovnoj sceni.
Početak natjecanja sudačkom zviždaljkom oglasili su sudci Pavle Kostić i Tomislav Jurjević, a prvenstvo je nadgledao predstavnik Hrvatskog saveza sportske rekreacije (HSSR), Nino Fabac. Prvenstvu je, uz domaćine pristupilo još pet ekipa: ŠRD Ulignja Kukljica, ŠRD Podlanica Biograd n/m, ŠRD Zubatac Zadar, ŠRD Sipa Benkovac i ŠRD Lanterna Zadar. Nakon završetka natjecateljskog dijela, uslijedilo je vaganje ulova, a
najbolje primjerke ulovili su Josip Smuđ iz ŠRD-a Vrsi - podlanicu težine 234 grama te Jagoda Razum iz ŠRD Ulignja Kukljica – Ugljan za čiju udicu je »zapeo« ulov od 132 grama. Na natjecanju je ukupno ulovljeno nešto manje od pet kilograma ribe, a kako su nam natjecatelji potvrdili i pokazali, prednjačili su glavoči. Najviše medalja otišlo je u ruke članova ŠRD-a Zubatac Zadar koji su potpuno izdominirali u natjecanju. Toni Božić zahvalio se svim sudionicima na odazivu i sudjelovanju u prvenstvu.

Uspon vrških ribolovaca

- Posebno se zahvaljujem Općini Vrsi koja nas nesebično podržava te prati u našem radu i djelovanju, a vjerujem kako će se naša izvrsna suradnja nastaviti i u budućnosti. Vrški ribolovci prošli su najbolja natjecanja u državi, a možemo se pohvaliti kako je broj članova iz godine u godinu sve veći, navodi predsjednik, a njegove riječi potvrđuje Mirjana Maraš, Vrška seniorka koja je prošla državno i međužupanijsko ribolovno natjecanje ostvarivši odlične rezultate. Logistički dio prvenstva besprijekorno su odradili Andrija Maraš i Milan Perković, a službeni liječnik susreta bio je dr. Slavko Stanković. Susret je održan
u skladu s epidemiološkim mjerama, a upravo zbog istih nije održana svečana dodjela medalja i zajednički ručak. (Toni Perinić, Vrški glasnik)

Infobox (Okvir):
Poredak

MASTERS 55+ (POJEDINAČNO)

1. Ivan Jukić - ŠRD ZUBATAC ZADAR
2. Mladen Bajlo - ŠRD ZUBATAC ZADAR
3. Milenko Matak - ŠRD ZUBATAC ZADAR

MASTERS 55+ (EKIPNO)

1. Mladen Bajlo i Ivan Jukić - ŠRD ZUBATAC ZADAR
2. Milenko Matak i Stanko Panić - ŠRD ZUBATAC ZADAR
3. Slavko Štrkalj i Marijan Marošević - ŠRD ULIGNJA KUKLJICA – UGLJAN

SENIORKE (POJEDINAČNO)

1. Kristina Štrbac - ŠRD ZUBATAC ZADAR
2. Tea Radil - ŠRD ZUBATAC ZADAR
3. Gordana Sikirić - ŠRD ZUBATAC ZADAR

SENIORKE (EKIPNO)

1. Tea Radil i Kristina Štrbac - ŠRD ZUBATAC ZADAR
2. Gordana Sikirić i Vesna Švenjak - ŠRD ZUBATAC ZADAR
3. Davorka Volarević i Renata Antičević - ŠRD SIPA BENKOVAC

Toni PERINIĆ

Ocjena: 
Prosječno: 5 (3 glasova)