Dva koncerta učenika glazbene škole Blagoje Bersa

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
U petak i u srijedu
Nastupit će 19 učenika od prvog razreda osnovne škole do završnog razreda srednje koji će izvoditi različiti klavirski repertoar
GŠ Blagoje Bersa
Među izvođačima nalaze se i tri učenika koji su se upravo vratili s međunarodnog natjecanja Daleki akordi

U petak, 6. svibnja 2022. s početkom u 20 sati u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru održat će se koncert pod nazivom Boje glasovira. Nastupit će 19 učenika od prvog razreda osnovne škole do završnog razreda srednje koji će izvoditi različiti klavirski repertoar-od baroka do suvremene glazbe. Među izvođačima nalaze se i tri učenika koji su se upravo vratili s međunarodnog natjecanja Daleki akordi u Splitu: Lovre Bukvić koji je dobio priznanje (mentor Jurica Šoša mr art) te Laura Tošić (mentorica Blanka Aždajić Medić, prof. savjetnik) i Victoria Alesandra Nikpalj (mentorica Ivana Skroče, prof.) koje su osvojile treću nagradu u svojim kategorijama. U organiziranju ovog koncerta Školi su pomogli Sveučilište u Zadru i Koncertni ured Zadar.

Drugi koncert izvest će učenici gudačkog odjela u srijedu, 11. svibnja s početkom u 19 sati u Dvorani braće Bersa u Kneževoj palači. Među učenicima koji će nastupiti na violini, violi i violončelu bit će i sudionici 60. hrvatskog natjecanja .Glazbena škola Blagoje Bersa imala je osam natjecatelja u disciplini gudači i čak šestero se kvalificiralo na državno natjecanje gdje su osvojili prve i druge nagrade u svojim kategorijama, te je to garancija publici da mogu očekivati odličan koncert. Ulaz na oba koncerta je slobodan!

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)