Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Sara Duka i Bruno Begonja Miss i Mister maturanata

Autor: Velimir Brkić

04.06.2009. 22:00
Sara Duka i Bruno Begonja Miss i Mister maturanata

Foto: Sebastian GOVORČIN



Sara Duka iz Gimnazije Vladimira Nazora nova je Miss maturanata u izboru Zadarskog lista. Sara je noćas na završnoj večeri u Forumu osvojila najviše simpatija žirija, a slijedile su je prva pratilja Martina Gulan iz Pomorske škole i druga pratilja Josipa Skoblar iz Gimnazije Franje Petrića. Uz njih u finale izbora ušle su Marina Maksan, Maja Miljević, Marlena Tomić, Suzana Đerđa, Nikolina Ražov, Antonija Prtenjača, Marija Colić, Angelina Pifat i Iva Ceranić.
Mister maturanata je Bruno Begonja, također učenik Gimnazije Vladimira Nazora. Prvi pratitelj je Josip Ceranja iz Tehničke škole, a drugi Slavko Krvavica iz Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole. U finalu su još sudjelovali: Josip Tokić, Mario Kulaš, Josip Verunica, Ivan Kulaš, Anđelo Vujević, Roko Hordov, Ante Begonja, Martin Maletić, Luka Sikirić i Tihomir Barišić.
Sara Duka i Bruno Begonja, oboje maturanti Gimnazije Vladimir Nazor, osvojili su titule miss i mistera jubilarne, 15. tradicionalne akcije Zadarskog lista ” Miss i mister zadarskih maturanata”. U finalu se natjecalo 25 maturanata, 12 djevojaka i 13 mladića iz zadarskih srednjih škola.
Sve finaliste u velikom broju podržali su njihovi prijatelji i školski kolege koji su uzvicima oduševljenja davali podršku svojim favoritima. U City clubu Forum svi su se dobro zabavili i isplesali između izlazaka finalista na pozornicu.
Program je započeo oko ponoći, vodio ga je poznati zadarski voditelj Igor Jelinić Toto, dok je koreografiju osmislila Sanja Petrovski. Za glazbeni dio večeri bio je zadužen Rockatansky bend i DJ Mario. Finalisti su se predstavili u dva izlaska. Finalistkinje su izabrale večernje haljine, a finalisti košulje i odijela. Nakon proglašenja pobjednika zabava se u City clubu Forum produžila do jutarnjih sati.


 SARA: POBJEDNICI SVI FINALISTI


Nakon osvojene titule Sara sa zadarske Belafuže nije mogla sakriti svoje oduševljenje:
– Ovo je sasvim neočekivano! Presretna sam. Sve su cure bile lijepe i nosile su predivne večernje toalete. Da je i netko drugi ponio titulu, bilo bi to sasvim zasluženo. Svi finalisti su pobjednici. Dobro sam se zabavila. Hvala mojim Nazorovcima na podršci. Organizacija je bila fantastična, a ja sam još pod dojmom svega što mi se dogodilo tako da me čeka jedna neprospavana noć a potom prijemni na Pravnom fakultetu u Zagrebu.




 BRUNO: TULUM DO ZORE PA PRIPREME ZA FAKULTET


Ni mister Bruno Begonja iz Dikla nije bio manje oduševljen osvojenom titulom:
– Stvarno sam iznenađen, do kraja. Nisam se nadao da ću pobijediti. Mislim da su svi finalisti zadovoljni i sretni. Sam ulazak u finale bio je već uspjeh. Svega ovog ne bi bilo bez ekipe, mojih školskih kolega i prijatelja koji su me gotovo fanatično bodrili. Tulum se nastavlja, a onda pripreme za prijemni ispit.