Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Svemu je kriva treća četvrtina

Autor:

04.06.2009. 22:00
Svemu je kriva treća četvrtina

Foto: Sebastian GOVORČIN



HRVOJE PERIĆ
– Ubila nas je treća četvrtina u kojoj smo prosuli tu veliku prednost iz prvog poluvremena. Ne znam što bih drugo rekao. Zaslužena pobjeda Cibone.
ROK STIPČEVIĆ
– Teško je biti pametan nakon ovakve utakmice. Igrali smo odlično u prvom dijelu. Uspjeli smo ih zaustaviti sve do treće četvrtine kada smo jednostavno stali. Na kraju moram reći da je pobjeda Cibone zaslužena. Šteta je što nismo uspjeli izboriti petu utakmicu u kojoj bismo imali dobre šanse za pobjedu.
TOMISLAV RUŽIĆ
– Izgubili smo i čestitam Ciboni. Koncentracija nam je pala u završnici i nismo uspjeli kapitalizirati sve ono dobro što smo učinili u prvih dvadeset minuta.
MARKO CAR
– Izgubili smo zasluženo. Nakon prvog poluvremena, u kojem smo odigrali stvarno dobro, išlo nas je. U nastavku smo pali, pogotovo u šutu i malo sreće na kraju za Cibonu je bilo dovoljno da se oprostimo od titule.
BOŽE MILIČEVIĆ
– Predivan završetak sezone. Uspjeli smo osvojiti naslov i ispunili smo sve ciljeve koje smo zacrtali. Ponosan sam na naše momke koji su u ovakvom predivnom ambijentu, pravom finalu uspjeli pobijediti. Cibona je oba trofeja osvojila u Zadru i to u godini otvaranja predivne dvorane na Višnjiku.
ALAN ANDERSON
– Mislio sam da će biti puno teže pobijediti. Iako smo zaostajali 14 koševa na poluvremena u nastavku smo svakih pet minuta pomalo skidali zaostatak. Kako je vrijeme odmicalo vidio sam kod suigrača da stvarno žele ovu pobjedu i na kraju smo uspjeli. Puno je slađe osvajati naslove na tuđem terenu, pogotovo kad je cijela dvorana protiv tebe. Ispunili smo sve ciljeve koje smo zacrtali i idem se sada odmoriti u SAD i konačno vidjeti obitelj.
NIKŠA PRKAČIN
– Bila je jako teška utakmica, vrlo neizvjesna i borbena. Uspjeli smo loše prvo poluvrijeme nadoknaditi odličnom igrom u trećoj četvrtini i u posljednjoj četvrtini smo znali da će Zadranima doći voda u uši. Zadnja je lopta bila za zadnji koš, u zadnjoj sekundi, za zadnji naslov.
A. DEŠPOJA
 
— Slika
Alan Anderson
 
 
— Slika
Car imeđu Rozića i Kusa