Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Duje Stanišić na izboru za miss i mistera zadarskih maturanata

Autor: Boris Kupčak

04.06.2010. 22:00
Duje Stanišić na izboru za miss i mistera zadarskih maturanata

Foto: Filip BRALA



Izbor Miss i Mistera zadarskih maturanata, tradicionalna akcija Zadarskog lista prvi put se održava u prostoru Arsenala. Na izboru će nastupiti Luka Nižetić, a specijalni gost je Duje Stanišić, finalist showa Hrvatska traži zvijezdu, objavljeno je na tradicionalnom Doručku u Arsenalu te je najavljeno kako osim ove akcije, koja će se održati 11. lipnja, posjetitelje očekuju još dva koncerta, dvije izložbe te razni događaji. Program za lipanj najavila je Nives Rogoznica, suradnica za odnose s javnošću.
– Najveća novost je da od 14. lipnja radimo cijeli dan i tako cijelo ljeto. Ovaj mjesec imamo dva koncerta. Tako će 25. lipnja nastupiti Klapa Libar, a 20. lipnja u Arsenalu će nastupiti sedam finalista showa Hrvatska traži zvijezdu i prošlogodišnji pobjednik Bojan Jambrošić. Ulaznice za sve događaje mogu se kupiti u Arsenalu i Dallas music shopu, najavila je Rogoznica izdvajajući kao poseban događaj Izbor miss i mistera zadarskih maturanata.
– U organizaciji Zadarskog lista i Arsenala, 11. lipnja, s početkom u 22 sata, u Arsenalu će se prvi put održati Izbor miss i mistera zadarskih maturanata. Cijena ulaznice je 30 kuna u pretprodaji i 40 na dan koncerta.
Od ostalih događanja najavljen je dječji program u subotu, 12. lipnja, u sklopu kojeg će ansambl Zara izvesti nekoliko plesnih točaka iz predstave “Kalinka”, a u večernjim satima održat će se večer argentinskog tanga. Gosti Arsenala imat će priliku vidjeti i dvije izložbe. Tako 16. lipnja Nikola Jakopic otvara izložbu OP-ART, dok će 17. lipnja biti otvorena izložba “dar Za-dar” umjetnice Nade Dobre. Izložbe Nenada Kolege i Marija Tomasa ostaju do 15. lipnja. Svjetsko nogometno prvenstvo moći će se pogledati u Arsenalu na velikom platnu.
– Novost je da se u Arsenalu mogu kupovati ulaznice za nadolazeći Davis cup u Splitu, znači susret hrvatske i srpske reprezentacije, ali i ulaznice za velika koncertna događanja koja će se događati u Zadru ovoga ljeta. Ulaznice iz sustava Ulaznice.hr mogu se kupovati u Arsenalu od 14. lipnja, a do tada danima kada smo otvoreni, najavila je Portada.