Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Facebook stranica do dobivanja prostorija

04.06.2012. 22:00
Facebook stranica do dobivanja prostorija


Nemamo službene stranačke prostorije i to nam otežava komunikaciju s građanima i rad na poboljšanju njihovih života, ističe Tomislav Šarić, predsjednik Županijskog vijeća HSP dr. Ante Starčević


Članovi zadarske podružnice stranke HSP dr. Ante Starčević otvorili su profil na Facebooku kao vrstu rješenja za komunikaciju s građanima, a i kako bi upozorili na to da su jedina parlamentarna stranka u gradu Zadru koja od Grada nije dobila prostor na korištenje.
– Nemamo službene stranačke prostorije i to nam otežava komunikaciju s građanima i rad na poboljšanju njihovih života, ističe predsjednik Županijskog vijeća HSP dr. Ante Starčević Tomislav Šarić.
– Kolege Rudolf Dvorski i Zlatko Miliša bili su na razgovoru s gradonačelnikom Vrančićem, tražimo prostorije i nikako da ih dobijemo. Laburisti su dobili, a mi nismo. Voljeli bismo da postoje kriteriji koje moramo ispuniti za dobivanje prostora, ovako već dugo čekamo. Mi smo parlamentarna stranka i trebamo imati svoje prostorije u Zadru.
Preko Facebook profila “HSP Ante Starčević Zadar” zainteresirani građani mogu komunicirati s dužnosnicima stranke.
– Profil koji smo otvorili služit će kao servis svim žiteljima Zadarske županije te nam je želja da na profil ostavljaju svoje upite za naše vijećnike u Županijskoj sklupštini, gradskim i općinskim vijećima i da nam daju prijedloge i ideje kako poboljšati naš rad i njihove živote, kaže Šarić i dodaje kako se nada da će na ovaj način približiti djelovanje stranke građanima te im omogućiti da i sami sudjeluju u njemu.