Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Rezultat u drugom planu, Viteško srce Kristu Kajtaziju

04.06.2012. 22:00
Rezultat u drugom planu, Viteško srce Kristu Kajtaziju


Nakon završetka natjecanja u Četvrtoj HNL – jug igrači Hrvatskog viteza dobili su odmor do početka priprema, no nisu mogli odbiti molbu navijača da odigraju protiv njih prijateljsku utakmicu. Tako je trener Davor Demo zajedno s predsjednikom kluba Antom Klancem dogovorio dvoboj. Osim toga navijači Hrvatskog viteza od ove godine odlučili su odabrati igrača koji će dobiti nagradu pod nazivom “Viteško srce”, koja je pripala Kristu Kajtaziju, igraču koji ju je zaslužio svojim ponašanjem i htijenjem. Tako je predsjednik Ante Klanac na centru igrališta predao priznanje Kajtaziju, a svi navijači i suigrači podigli su ga na ruke u znak njihove zahvalnosti za sve što je pružio u klubu. Što se tiče same utakmice, rezultat je bio u drugom planu, a u končanici su svi bili zadovoljni rezultatom jer je utakmica završila neodlučeno 6:6, a najviše se istaknuo Dragan Novaković koji je postigao četiri zgoditka iako igra za veterane Hrvatskog viteza. Kako bi se odužili, uprava i igrači svojim navijačima na ovakvoj gesti pripremili su zajedničku večeru na igralištu.


NAVIJAČI HRVATSKOG VITEZA – HRVATSKI VITEZ 6:6


NAVIJAČI HRVATSKOG VITEZA: Frane Klanac, Petar Zkvedžija, Ive Klanac, Roko Šimurina, Jakov Nekić, Tome Jukić, Mate Brala, Josip Bertović, Josip Mrkela, Ivan Brala, Šime Klanac I, Šime Klanac II, Stipe Knežević, Ante Čulina, Dragan Novaković, Ive Dežmalj, Ivan Ćirak, Ive Klanac. Voditelji: Marko Brala i Mario Brkljača.
HRVATSKI VITEZ: Ivan Demo, Krist Kajtazi, Marko Ćirak, Marko Šimurina, Vice Klanac, Luka Zdrilić, Lovre Novaković, Jurica Brala, Jakov Brala I, Lorenzo Kajtazi, Luka Klanac, Martin Ćirak, Mateo Ćirak, Jure Jović, Jakov Brala II, Trener: Davor Demo.