Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Poslovna radionica Buy Croatia u Zadru

Autor: Damir Maričić

04.06.2013. 22:00
Poslovna radionica Buy Croatia u Zadru

Foto: A. SITNICA



Hrvatska turistička zajednica u suradnji s Turističkom zajednicom Zadarske županije i Turističkom zajednicom grada Zadra u razdoblju od 5. do 8. lipnja 2013. godine organizira studijsko putovanje Buy Croatia za strane predstavnike agencija i turoperatora.
Program boravka obuhvatit će razgled Zadra i Zadarske županije s prezentacijom turističke ponude destinacije, kulturno – povijesne te eno gastro ponude regije. Strani sudionici će također obići hotelske kuće na području Zadarske županije.
Buy (kupi) kao naslov aktivnosti sam po sebi govori kako je riječ o putovanjima upravo profesionalcima koji prodaju ovdašnje aranžmane i kapacitete na stranim tržištima. Upoznati ono što prodaješ-kupuješ jedan je od bitnih odrednica uspješnog turističkog posla, živa riječ s domaćinima, ponuda onog što domaćini smatraju valjanim i vrijednim za ponuditi svojim gostima i steći iskustvo o tome svrha je ovog posla. Naravno ovi kupci, kada je riječ o odnosima s našim gospodarstvenicima u svojim su zemljama – prodavači ovdašnjih kapaciteta i aranžmana.