Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Zadarski vonji u metropoli

Autor: Ante Kolega

04.06.2013. 22:00


Ekološki poljodjelski proizvodi svojom kakvoćom otvaraju prodajne putove.
Izravni prodajni kanali su im najdostupniji.
Potrošači ih žele u okružju velike i raznovrsne tuđe ponude, upravo na masovnim prodajnim točkama.
Prodajni trgovački lanci vrlo su pogodni za takvu vrst prodaje.
Zadrani sa svojim ekološkim proizvodima, prošlog vikenda bili su gosti Zagrepčana.
Udruga, Proizvodi hrvatskog sela, bila je domaćin zadarskim proizvođačima ekoloških i tradicijskih proizvoda u prodajnom središtu Garden mall-a u Dubravi.
Petnaestak proizvođača sira, pršuta, meda, maslinovog ulja i vina, voćnih rakija i likera, voća, povrća i prerađevina, ljekovitog i začinskog bilja i pripravaka i drugih ekoloških i tradicijskih proizvoda, dobili su besplatan prostor za susret sa zagrebačkim potrošačima.
Organizator je uspješno,  dodatno košarkaškim i kartaškim turnirima, privukao nove posjetitelje.
Ovakvom politikom otvaranja prema nacionalnoj ekološkoj ponudi, ovo veliko prodajno središte, dobiva nove posjetitelje, koji se pretvaraju u stalne kupce.
Grad Zagreb, svakako bi se trebao uključiti u većinu zagrebačkih velikih prodajnih lanaca promičući ovu novu i rastuću ponudu prema suvremenim vrijednosnim potrošačkim sudovima.
Hrvatska metropola, da bi udovoljila svojim građanima, mora se starati i o njihovim potrošačkim željama.
Kako bi se to ostvarilo, nije na odmet, da se u potpunosti okrene kakvonosnoj poljodjelskoj ponudi proizvođača s čitavog nacionalnog prostora.
Ekološki poljodjelsko- prehrambeni proizvodi zadarske županije na zagrebačkoj priredbi, Proizvodi hrvatskog sela – okusi i mirisi Zadra, ovaj tjedan, postigli su vrlo dobar uspjeh.
Vaš Bage