Final Fight - sutra na Višnjiku spektakularna borilačka manifestacija

Slika korisnika admin
Autor: 
Zvonko KUCELIN

FFC se vraća u Zadar. Nakon što je "grad košarke" u dvorani  Krešimira Ćosića prošle godine ugostio ovu priredbu, organizatori su  ponovo odlučili Zadru pružiti priliku da ugosti jednu od najvećih borilačkih priredbi na ovim prostorima.

- Bili smo već u Zadru i vidjeli smo odličnu atmosferu. Gledalište je bilo poprilično dobro ispunjeno, a nećemo niti govoriti da je dvorana jedna od najljepših u Hrvatskoj - rekao je predsjednik FFC-a Orsat Zovko,  koji je također opisao i neke novitete u samoj organizaciji.

- Smatram da su Zadrani i prošle godine vidjeli pravi spektakl. No, sada smo još dodatno poradili na samoj priredi. Imamo još jači turnir, novu i bolju scenografiju i nema razloga da i ova priredba ne bude spetktakularna. A Zadrani će ponovo moći vidjeti svjetsku i regionalnu elitu -  dodao je Zovko.

A jedna od zvijezda većeri trebao bi biti TOP 10 svjetski kick borac  (do 95 kg) Igor Jurković, koji za protivnika ima neugodnog afričkog  borca sa Zelenortskih otoka Luisa Tavaresa, koji također spada u sam  vrh svjetske kick scene.

- Spreman sam. Dobro sam se spremio, odradio odlične treninge i  zaista motiviran dočekujem ovu priredbu. Zadnji puta sam se borio u  Osijeku gdje sam relativno lagano stigao do pobjede. Ovaj put imam  mnogo boljeg protivnika i jedva čekam pokazati što znam pred zadarskom publikom - kazao je Jurković.

U petak će se zadarskoj publici predstaviti i tri Zadranina. Uz debitante Ivana Brkljaču i Božu Mikulića, jaki zadarski adut je Ante Verunica koji  je ove sezone već nastupio na FFC-u i to u Osijeku gdje je stigao do pobjede. Tada Ante nije imao previše vremena za pripremu meča, no ovaj  put, kaže, potpuno je spreman. No, lako mu sigurno neće biti, jer će u  suprotnom kutu stajati najbolji BIH teškaš Emir Mehić.

- Očekujem dobar meč, a borit ću se zaista protiv neugodnog protivnika. On je mladi borac koji uvijek daje sve od sebe i ide naprijed. Ja, naravno, u Zadru očekujem pobjedu, a nadam se da će i publika biti zadovoljno s mojim dvobojem.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno