Plavu zastavu podignula djevojčica iz Engleske Grace Sweenex

Slika korisnika admin
Branko BOŽIĆ
Plava zastava u rukama gošće iz Engleske

Na čuvenoj plaži unutar Turističkog naselja Zaton 14.  godinu za redom podignuta je Plava zastava. Nju je u nazočnosti direktora  Zaton Holiday Resorta Ive Bobića te upravitelja plaže i voditelja tima  animatora Nevena Smrkinića i ostalih djelatnika, kao i okupljenih stranih i domaćih gostiju, koji se odmaraju u ovom zatonskom i hrvatskom  turističkom dragulju, na prigodan način na jarbol podignula 10-godišnja djevojčica iz Engleske Grace Sweenex, koja sa svojim roditeljima  ljetuje u kampu.

Upriličen je i  prigodni poučni program na temu ¨Štitimo prirodu¨,  kojeg su uz vodstvo animatorice Lucije izveli zajedno mališani iz Hrvatske, Njemačke, Austrije, Nizozemske i Austrije.

   Obraćajući se okupljenima Ivo Bobić je kazao da je podizanje Plave  zastave za njih veliko priznanje, ali i obaveza da svoj rad i svoje turističke usluge iz godine u godinu podižu na još veću razinu.

- Mi to i činimo u što se svatko može uvjeriti prošeta li ovim našim  prekrasno uređenim naseljem, a posebno plažom na kojoj smo od konca lanjske turističke sezone do ovih dana izveli niz kvalitetnih i sadržajnih zahvata, ustvrdio je Bobić, dok je Smrkinić dodao kako je plava zastava znak sigurnosti, čistoće i prvenstvene brige za naše najmlađe goste, odnosno djecu.

- Ponosni smo što evo 14. godinu za redom uspijevamo dobiti ovu  nagradu za kvalitetu naše dugačke pješčane plaže s kristalno čistim  morem kao i pripadajućom infrastrukturom, a sve u skladu s najzahtjevnijim međunarodnim normama, rekao je Smrkinić.

 - Prije dvije godine za svoj smo rad u okviru projekta Plave zastave  pod nazivom ¨Projektni dan¨ ocijenjeni najboljim u Hrvatskoj. Lanjske  smo, pak, godine dobili najveće i najprestižnije priznanje pod nazivom  ¨Zeleni ključ¨, koje se odnosilo na cjelokupno hortikulturno uređenje  naselja. Isto tako prošle smo godine  bili domaćini u projektu podizanja  Plave zastave za čitavu Hrvatsku, zaključio je Smrkinić, dodajući kako  su ponosni zbog plave zastave.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno