Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Otvoren renovinari Falkensteiner Club Funimation Borik

05.06.2018. 16:00
Otvoren renovinari Falkensteiner Club Funimation Borik


Sjajna bijela i kraljevska plava, pastelne nijanse prošarane ponekim zlatnim i tirkiznim detaljem, cijela paleta plavih boja razigranih u prostoru – novi, svjež i moderan dizajn hotela Falkensteiner Club Funimation Borik s četiri zvjezdice kao da precrtava snagu mora sa šarmantnim i prepoznatljivim notama mediteranskog podneblja. Nakon duge zime omiljeni obiteljski klub u Zadru otvoren je za goste nakon temeljitog make overa. Obnovljeno je 146 od 258 soba i apartmana, a također su i recepcija, predvorje, restoran i barovi prošireni i pomlađeni.
Club Funimation Borik proširio je i svoju gastronomsku ponudu. Usluga All Inclusive Plus od sada uključuje vrhunsku kulinarsku ponudu Alpe Adria s doručkom, ručkom i večerom uz bogati švedski stol i raznim tematskim večerima, mini bar uslugu s neograničenom konzumacijom bezalkoholnih pića, veliki izbor alkoholnih pića, ukusne koktele, mnoštvo zalogajčića cijeli dan u baru kod bazena, zdrave snackove u Spa zoni i all inclusive ponoćni snack. Sjajno, zar ne?
Za zabavu, igre i akciju tu je svima dobro znani Falky i profesionalni animacijski tim u Falky Landu s dječjim igralištem, discom, dječjom opremom, veliki vodeni svijet s vrtoglavim toboganom i Falky SPA za klince. A dok se mališani zabavljaju u dječjem svijetu, za mame i tate rezervirano je opuštanje u 2,500 m۶cquapura Thalasso & SPA centru s prostranim bazenom.
Acquapura je wellness filozofija kreirana ekskluzivno za Falkensteiner hotele, a u hotelima na moru tema vode interpretira se kroz široki izbor thalasso tretmana. Tijelo će vam biti zahvalno nakon kupke s morskim solima, morskog pilinga ili pakunga tijela s morskim algama. Spa centar će vas oduševiti velikim vodenim površinama, relax prostorijom Lemon, vanjskim whirlpoolom, Kneipp kanalom za stopala, kompleksom sauna, fitness studiom s kardio uređajima, Privatim Spa za dvoje i Vital barom.
Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG, skraćeno FMTG AG, jedna je od vodećih turističkih tvrtki privatnog karaktera, prisutna u šest europskih zemalja. Pod svojim krovom objedinjuje područja hotela i rezidencija, trenutačno 32 hotela s četiri i pet zvjezdica te rezidencija, tvrtku FMTG-Development i turističku savjetodavnu tvrtku Michaeler & Partner.