Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Produžen natječaj za pripadnike Prometne jedinice mladeži

05.06.2019. 10:23
Produžen natječaj za pripadnike Prometne jedinice mladeži


Produžuje se rok za prijavu za natječaj za Prometnu jedinicu mladeži za 2019. godinu, te  se zahtjevi se zaprimaju do 12. lipnja  2019. godine u PU Zadarskoj u ulici Bana Josipa Jelačića 30. Također,  odlukom nadležnog tijela jedinice lokalne samouprave povećana je  naknada  pripadnicima prometne jedinice mladeži i ona iznosi 3.000,00  kuna.
Uvjet za prijem u Prometnu jedinicu mladeži je da kandidat ima prebivalište na području Grada Zadra (Crno, Kožino, Petrčane, te otoci koji  administrativno pripadaju Gradu Zadru), a ukoliko ostane slobodnih  mjesta ista se mogu popuniti i kandidatima koji nemaju prebivalište na  području Grada Zadra.
Pripadnici prometne jedinice mladeži moraju imati navršenih 16 godina života ili više, biti primjerni u učenju, ponašanju i radu, imati  zdravstvenu sposobnost koju dokazuju potvrdom liječnika obiteljske/opće medicine. Prednost imaju kandidati koji imaju položen vozački ispit bilo koje kategorije te pripadnici koji su prošli obuku.
Obrazac za prijem u Prometnu jedinicu mladeži može se predignuti  kod dežurnog službenika na ulazu u zgradu PU zadarske.
Nepotpuno ispunjeni  obrasci u kojima nedostaju potvrde od škole i  liječnika opće prakse neće se razmatrati.