Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Naruči online i besplatno preuzmi IKEA proizvode u dostavnom centru u Zadru

05.06.2020. 18:00


IKEA dostavni centar svoje usluge nudi pojedinačnim kupcima te tvrtkama kako bi im pomogao u unapređenju poslovanja.
U sklopu trgovačkog centra METRO Cash&Carry, Murvica IK 2 u Zadru djeluje i IKEA dostavni centar. Nakon što svoje proizvode naruče online na internetskoj stranici tvrtke IKEA ili ih kupe u robnoj kući IKEA Zagreb, kupci ih u ovom dostavnom centru mogu potpuno besplatno preuzeti.
Cijeli je postupak vrlo jednostavan, kako nam objašnjavaju iz tvrtke IKEA Hrvatska.
1. Proizvode je potrebno najprije naručiti putem IKEA internetske trgovine ili ih kupiti u robnoj kući IKEA Zagreb u Rugvici.
2. Kupci potom mogu odabrati opciju preuzimanja proizvoda u dostavnom centru Zadar.
3. Nakon isporuke robe u dostavni centar, kupac dobiva poruku da je roba spremna za preuzimanje te ju može preuzeti tijekom sljedeća tri radna dana centra.
– „IKEA u Hrvatskoj ima pet dostavnih centara, a najnoviji među njima je upravo ovaj u Zadru. Otvaranjem dostavnih centara IKEA proizvode i rješenja želimo dodatno približiti našim kupcima u Hrvatskoj i omogućiti im uštede. I dalje ćemo nastojati pronalaziti načine kojima ćemo IKEA ponudu učiniti još dostupnijom za što više hrvatskih građana“, istaknula je Suzana Rumbak Baretić, voditeljica odjela za realizaciju potreba kupaca u robnoj kući IKEA Zagreb.
U dostavnom centru u Zadru svi kupci, bez ikakvih troškova, mogu preuzeti svoju robu, bez obzira na broj naručenih i kupljenih proizvoda ili težinu pošiljke. U preuzimanju robe pomoći će im i četvero zaposlenika, od kojih je troje zaposlenih proljetos sa zadarskog područja, a tu je i voditelj centra. Prema potrebi, oni mogu i pomoći kupcima prilikom sastavljanja internetskih narudžbi IKEA proizvoda.
Dostavni centar u Zadru otvoren je sredinom ožujka ove godine te je, u skladu s popuštanjem mjera Nacionalnog stožera civilnog zaštita Republike Hrvatske, nastavio s
radom u svibnju, uz poštivanje svih preporučenih mjera zaštite i sigurnosti.
Kako kažu iz tvrtke IKEA, upravo je Zadar odabran za lokaciju novog dostavnog centra zbog svog velikog potencijala, o čemu svjedoči i stalan rast broja IKEA kupaca iz samoga grada, ali i njegove šire okolice te obližnjih otoka. Otvaranje dostavnog centra Zadar ujedno je i rezultat nastojanja tvrtke IKEA da olakša i ubrza dostupnost svojih rješenja i proizvoda svima njima.
Radno vrijeme dostavnog centra je od ponedjeljka do petka od 12 do 20 sati, a subotom od 8 do 16 sati.