Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Raspjevani atrij Kneževog dvora

04.07.2011. 22:00
Raspjevani atrij Kneževog dvora


U Pagu sam bio dosta puta, ali sada sam prvi put pjevao, a iznenadio sam se kada sam vidio koliko je lijep ovaj ambijent. Mnoge pjesme je i publika pjevala, a to je znak da smo se svi dobro osjećali, rekao je Kemal Monteno


Nakon 11. smotre klapa  otoka Paga koja je održana u  Starom gradu, program “Paškog  kulturnog ljeta” koje organizira  Centar za kulturu i informacije  Pag nastavio se u atriju  Kneževog dvora koncertom Kemala Montena i pijanista Matije  Dedića.
U dvosatnom  programu, pred  mnogobrojnom  publikom, Kemal  Monteno je izveo  niz poznatih hitova, a izveo je i nekoliko novih pjesama.
– Svake godine  želimo imati kvalitetne i dokazane  izvođače, a ove  godine smo program u atriju  Kneževog dvora otvorili koncertom Kemala Montena i Matije  Dedića. Drago mi je što je odaziv publike bio jako dobar i što  su se izvođači doista pokazali  kao iznimni profesionalci, rekla  je Dijana Vuleta, ravnateljica  Centra za kulturu i informacije  Pag.
U atriju Kneževog dvora već  se tri godine održava veći dio  programa “Paškog kulturnog ljeta”, a taj prostor hvale jednako  izvođači kao i publika.
 – U Pagu sam bio dosta puta,  ali sada sam prvi put pjevao, a  iznenadio sam se kada sam vidio  koliko je lijep ovaj ambijent.  Ovo je bila jedna zbilja lijepa  večer, tako sam to doživio. Mnoge pjesme je i publika pjevala sa  mnom, a to je znak da smo se svi  dobro osjećali, rekao je Kemal  Monteno.
Matija Dedić već treću godinu  nastupa u programu “Paškog  kulturnog ljeta”. Prije dvije godine nastupio je s američkim  jazz glazbenicima, prošle godine  je nastupio s Arsenom Dedićem,  a ove godine je na klaviru pratio  Kemala Montena.
– Tri godine sudjelujem u ljetnim programima u Pagu i to mi  je veliko zadovoljstvo jer su programi jako dobri, zaključio je  Dedić.