Drago Čulina napustio laburiste

Slika korisnika admin
Autor: 
Marin GOSPIĆ
Drago Čulina

Drago Čulina jučer je izišao iz članstva Hrvatskih laburista - Stranke rada, čime je odstupio i sa svih stranačkih dužnosti. Čulina iz stranke odlazi s mjesta predsjednika podružnice Zadarske županije i člana Nacionalnog vijeća.

- Na neopozivu ostavku sam se, u prvom redu, odlučio zbog slabih izbornih rezultata liste za Gradsko vijeće u Zadru, a za što se kao najviše rangirani zadarski laburist osjećam odgovornim, iako sam osobno uspješno sudjelovao na izbornoj Listi za Županijsku skupštinu. Izlaskom iz laburista neću se prestati aktivno baviti politikom. Obavljat ću dužnost neovisnoga županijskog vijećnika, a zastupat ću stajališta koja sam pokušavao braniti ili afirmirati i u laburistima, ističe Čulina.

Za sada se Čulina neće prikloniti ni jednom klubu, što nije isključeno u budućnosti.

- U svakom slučaju, 4.018 birača koji su „mojoj" listi dali svoj glas, neće ostati razočarani jer karakter proklamiranog programa neću mijenjati ni za nijansu, poručuje Čulina.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika glas istine
Čudno Čulinino poštenje. Ostavku je dao kako reče: "Na neopozivu ostavku sam se, u prvom redu, odlučio zbog slabih izbornih rezultata liste za Gradsko vijeće u Zadru" A zadrža je vijećnički mandat i uzimat će šolde za slab izborni rezultat. Šporke li rabote!