Gala večer za sve ljubitelje drevnog orijentalnog plesa

Slika korisnika valentinam
ORIENT FEST
Voditeljica Nimete - dvadeset i sedmogodišnja plesačica orijentalnog trbušnog plesa Mirjam Dadić Mimi poziva sve ljubitelje drevnog orijentalnog plesa da dođu i osobno se uvjere u kvalitetu sudionica jedinog festivala tog profila na ovim prostorima
Arif SITNICA
Voditeljica Nimete - dvadeset i sedmogodišnja plesačica orijentalnog trbušnog plesa Mirjam Dadić Mimi
 Večeras u 21 sat u Kazalištu lutaka Zadar u organizaciji Plesne udruge Nimeta, u okviru drugog "Orient festa" na programu je "Gala večer". Predstaviti će se spomenuta Plesna udruga Nimeta te gošće iz Hrvatske, Slovenije, BiH i Srbije. Voditeljica Nimete - dvadeset i sedmogodišnja plesačica orijentalnog trbušnog plesa Mirjam Dadić Mimi poziva sve ljubitelje drevnog orijentalnog plesa da dođu i osobno se uvjere u kvalitetu sudionica jedinog festivala tog profila na ovim prostorima.
 
- Sretna sam što sam u prilici ponovo u grad dovesti renomirane umjetnice orijentalnog plesa. Prvi festival je bio prije dvije godine i prošao je uspješno pa sam se stoga uhvatila posla i organizirala novo gostovanje plesačica orijentalnog plesa, ne samo iz Hrvatske već i iz drugih zemalja, naglašava Dadić i još jednom poziva sve zainteresirane da dođu i uživaju u čaroliji orijentalnog plesa.
Mimi se zahvaljuje i pokroviteljima festivala: Gradu Zadru, Zadarskoj županiji, Turističkoj zajednici Grada Zadra te tvrtkama D-Marinu i Soniku kao i glavnom medijskom pokrovitelju Zadarskom listu. Cijena ulaznice je 30 kuna, a rezervacije i info: 091 604 2849 / nimeta.ples@gmail.com​ .
 
Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno