Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Na Belafuži pohvatani dileri heroina dobro poznati policiji

05.07.2018. 07:25
Na Belafuži pohvatani dileri heroina dobro poznati policiji


Više osoba sa zadarskog područja osumnjičeno za preprodaju droga, heroina i kokaina, privedeno je Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru. Riječ je o trojci koja je već dobro poznata policiji, a sve se događalo na području Belafuže.
Kako doznajemo iz PU zadarske čiji su službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili kriminalističko istraživanje nad više osoba, a osumnjičeni su 30 i 31-godišnjak da su prodali heroin 42-godišnjaku koji ga je namjeravao preprodavati. Osim toga 42-godišnjak je prodavao i kokain te je istog dana ulovljen u prodaji 36-godišnjaku.
– U sklopu kriminalističkog istraživanja policajci su kod njih pronašli manju količinu heroina i kokaina te 81 gram praškaste tvari namijenjene povećanju mase droge, dvije digitalne vage za precizno mjerenje droge, pribor za pakiranje droge te više tisuća kuna za koji se osnovano sumnja da potječe od preprodaje droge Kod 42-.godišnjaka su uz kupljeni heroin pronađene i dvije digitalne vage namijenjene preciznom mjerenju droge te novac za koji se osnovano sumnja da potiče od preprodaje droge, javljaju iz PU zadarske.
Sva trojica su uz kaznenu prijavu privedeni Županijskom državnom odvjetniku u Zadru.