Pulska publika oduševljena revijom zadarskog 2Rare dizajna

Slika korisnika valentinam
Bilo je odlično. Organizatori su se potrudili i događanje je organizirano vrlo profesionalno, a kada tome pribrojimo i nevjerojatnu atmosferu Cave Romane rezultat ne može biti do - uspjeh, kazala je Nena Ninčević Mandić
Damir Bošnjaković
nena Ninčević Mandić s modelima

Zadarski modni brend "2RARE design" - unikatan hand made nakit i modni dodaci, iza kojeg stoje zadarski kreativci Nena Ninčević Mandić i Frane Šunić, proteklog se vikenda predstavio pulskoj publici na modnoj reviji "Look@me", 9. izdanju prestižne istarske modne manifestacije koja se održava u posebnom ambijentu Cave Romane (vinkuranskog kamenoloma). Nena i Frane su uz splitski brend "BuBaBu" bili jedini gosti izvan Istre, ostali sudionici događanja bili su istarski dizajneri: Ivana Tomić, "Stehlik", "Showroom Antonella", "Mavia fashion", "GB nakit", Ingrid Rojc, "Anima M", "Sascha" te L&L - Škola primijenjenih umjetnosti i dizajna iz Pule. Cave Romana se pokazala kao savršena "kulisa" za ogrlice, naušnice, prstenje, narukvice, torbice i kravate izrađene od aluminija i bakra, dvije kovine od kojih nastaje "2RARE design", modni dodaci koji i su više nego primjereno korenspodirali sa "sirovom" atmosferom nekadašnjeg rimskog kamenoloma, lokacije iz kojeg se vadio kamen, između ostalog, i za izgradnju pulske Arene.

"Look@me" se održao pod pokroviteljstvom Općine Medulin i Medulinske Rivijere, odnosno u organizaciji Artistic studija, Marka Mavie i Saše Obradovića koji su nam nakon revije naglasili kako su izuzetno zadovoljni, kako reakcijama publike, tako i izlagača.

Složila se i Nena koja je istakla kako se itekako moglo vidjeti kako je publika zadovoljna, kako im je "legla" i atmosfera kamenoloma, a i predstavljene kolekcije.

- Bilo je odlično. Organizatori su se potrudili i događanje je organizirano vrlo profesionalno, a kada tome pribrojimo i nevjerojatnu atmosferu Cave Romane rezultat ne može biti do - uspjeh. Osobno, što se tiče našeg izlaganja, publika je odlično reagirala na "2RARE design". Ovo je naše prvo predstavljanje u Istri i zapravo naša prva samostalna revija pa smo stoga Frane i ja itekako ponosni zbog zanimanja za naš nakit koje je usljedilo nakon revije i iz Hrvatske, no i iz inozemstva. Mogu samo još jednom zaključiti da mi je drago što smo došli i bili dio ovog modnog događanja, ističe Ninčević Mandić.

 

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno