Spustili se na sezonu krasti bicikle

Slika korisnika valentinam
ULOVLJENI LOPOVI
Dvojica kradljivaca sa zagrebačkog područja ulovljeni su zbog više krađa bicikla na biogradskom području, a riječ je o dvojcu koji je dobro poznat policiji po ovakvim djelima
Arhiva ZL
Ilustracija

Dvojica kradljivaca sa zagrebačkog područja ulovljeni su zbog više krađa bicikla na biogradskom području, a riječ je o dvojcu koji je dobro poznat policiji po ovakvim djelima.

- Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su jučer kriminalističko istraživanje nad 29 i 36-godišnjakom, koje se sumnjiči da su u utorak poslijepodne u Biogradu otuđili bicikl u vlasništvu 46-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Također ih se sumnjiči da su istog dana u Biogradu otuđili bicikl u vlasništvu 44-godišnjakinje, vrijedan nekoliko tisuća kuna, te prethodno dva bicikla u vlasništvu 41-godišnjeg češkog državljanina vrijedna više tisuća kuna. Otuđeni bicikli su im oduzeti i biti će vraćeni vlasnicima, kažu iz PU zadarske dodajući kako je protiv 29 i 36-godišnjaka državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog krađa.

Ocjena: 
Nije još ocijenjeno