Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Pozivaju se djevojke da se prijave na izbor najljepše cure Zadarske županije

05.07.2019. 10:57
Pozivaju se djevojke da se prijave na izbor najljepše cure Zadarske županije


Direkcija Miss Zadarske županije za Miss Hrvatske u završnim je pripremama za finalnu večer ljepote koja će se održati 13. srpnja u Teatro baru. Za projekt i ove godine, kao i predhodnih pet od kada se održava, vlada veliko zanimanje, a posebice i zbog činjenice da su sve pobjednice Miss Zadarske županije: Anja Bijelić, Ana Colić, Antonija Bucić i Mia Štulić u finalima Miss Hrvatske bile na samom vrhu najljepših žena zemlje. Finale Miss Hrvatske ove se godine održava krajem kolovoza u Malom Lošinju, a nova će zadarska pobjednica s ostalim djevojkama pokušati izboriti što bolji plasman. Casting menađerice Miss Zadarske županije Anita Maričić i Antonija Grubić intenzivno rade na pronalasku finalistica izbora.
– Veselim se što vlada veliko zanimanje za naš projekt jer prvenstveno mi smo jedna velika obitelj koja i nakon izbora surađuje sa svim djevojkama jer se gaji jedno iskreno prijateljstvo. Nadam se da ćemo i ove godine izabrati onu najljepšu koja će nas predstavljati u finalu Miss Hrvatske te da će krunu donijeti kući, naglasila je Maričić i pozvala sve djevojke koje žele postati dio lijepe i bajkovite Miss priče, ostaviti svoj trag, pokazati svoje kvalitete, sklopiti nova prijateljstva i otići na mjesta gdje nikada nisu bile, da se prijave za izbor.
– Postani dio Miss Zadarske županije, prijavi se i kreni u novu životnu avanturu, pozvala je i Grubić sve djevojke od 16,5 do 26 godina. Mail za prijave je: [email protected] ili facebook stranica: @misszadarskezupanije.