Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Krao se nakit, alkohol i novci

05.07.2021. 07:59


Razbojnička krađa
U petak, 02. srpnja oko 19.45 sati u Ulici Put Pudarice u Zadru, nepoznata muška osoba je iz trgovine otuđila bocu alkoholnog pića, a kada ga je zaposlenica pokušala zaustaviti, nepoznati muškarac je fizički nasrnuo na nju te se udaljio.
U tijeku je kriminalističko istraživanje i potraga za počiniteljem.


Teška krađa
U petak poslijepodne u Iškoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u kuću 52-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio zlatni nakit i kovanice.
Materijalna šteta iznosi tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.
U vremenu od 02. do 04. srpnja na ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u stan 58-godišnje vlasnice, odakle je otuđio zlatni nakit.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.


Krađa
U petak poslijepodne na Trgu Damira Tomljanovića Gavrana u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel kojeg koristi dijete.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
S petka na subotu u Privlaci, nepoznati počinitelj je iz mora otuđio gumeni čamac s vanbrodskim motorom u vlasništvu 42-godišnjeg državljanina Mađarske.
Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.