HUMANITARNI KOŠARKAŠKI TURNIR "KALELARGA 2009."

Slika korisnika admin
mornarica_kosarka_1
Filip BRALA
Zajednička fotografija CB Loyda mladi Kampo i Putin tima

Na gradskom predjelu Kampo kaštelo na Mornarici odigrava se košarkaški humanitarni turnir "Kalelarga 2009." koji su organizirali Udruga za sportsku rekreaciju Kalerga i Udruga dobrovoljnih davatelja krvi istog naziva u povodu Dana domovinske zahvalnosti. Na turniru sudjeluje osam momčadi, a finale je na rasporedu sutra u 21 sati.

- Razlog organizacije ovog turnira je humanitaran. Svi koji sudjeluju na turniru će pristupiti dobrovoljnom darivanju krvi koje je zakazano za 10. kolovoza - istaknuo je jedan od organizatora Goran Korlat. I predsjednik Udruge dobrovoljnih davatelja krvi Venci Jurin zadovoljan je organizacijom ove manifestacije.

- Mi smo se uvijek kao udruga odazivali na svaku akciju pa smo tako uključeni i na ovaj turnir - ističe Jurin.

Već je odigrana jedna utakmica, a prije otvaranja susreta između CB Loyda mladi kampo i Putin tima, Zoran Jelenković je otpjevao Kalelargu. Drugi susret koji se trebao odigrati prekinula je kiša.

Pobjednik ovog turnira osvojit će 5.000 kuna i večeru u Restoranu Liburna u Petrčanima, za drugo mjesto nagrada je 3000 kuna i večera u konobi Stomorica, a trećeplasirani osvojit će 1500 kuna i pizzu i pivo u pizzeriji Karijola. Također će se na dan finala turnira proglasiti najbolji strijelac i najbolji igrač turnira.

PUTIN TIM 99

CB LOYD MLADI KAMPO 69

ZADAR - Igralište na Mornarici. Gledatelja 200. Suci: Horvat i Čiklić (Zadar).

PUTIN TIM: Baričević 8, J. Bulić 16, Ciketić 10, I. Bulić 9, Grgurov 7, D. Dvornik 9, Galović 4, Milat 8, Zrnić 8, J. Dvornik 20.

CB LOYD MALI KAMPO: Dunatov 9, Vrsaljko 18, Šuljić 4, Dobrović 3, Vranković 4, Mavra 19, Gjergja 14, Vidov 7.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno