Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Reljić slavio u 40 sekundi

Autor: Roman Morović

04.09.2013. 22:00
Reljić slavio u 40 sekundi


Goran Reljić ostvario je najbržu pobjedu u profesionalnoj karijeri. Na borilačkoj priredbi Draka 13, održanoj u dalekom Vladivostoku, svladao je ruskog borca Nikolaja Osokina prekidom u prvoj rundi. Zadranin je od početka meča preuzeo inicijativu i napao, a nakon četrdeset sekundi sjevnula je lijeva noga i pogodila protivnika u jetru. Osokin je od boli zastao, Reljić krenuo na njega i sudac je odmah morao prekinuti borbu.
– Zadovoljan sam borbom, ali moram reći da sam sretan što sam se uopće borio. U posljednja dva tjedna su mi pet puta mijenjali protivnike jer su se, navodno, svi ozljeđivali. Morao sam prekinuti ljetni odmor da bih otišao u Zagreb i pripremao se za borbu, ali sve je na kraju dobro ispalo – kazao je Reljić.
O protivniku prije borbe nije znao mnogo, ali je kao i svaki put ušao bez podcjenjivanja.
– Naravno. Znao sam da je Osokin majstor discipline KUDO i dobar „stand up” borac. Na nekoliko snimki vidio sam da ima razoran desni kroše u kontri, s kojim je „uspavao” dosta protivnika u KUDO borbama, gdje je dopušten puni kontakt. U MMA ima relativno loš omjer 2-5, ali bar je imao hrabrosti prihvatiti borbu, za razliku od nekih zvučnijih ruskih imena, koji su odbili boriti se sa mnom.