Prodaje se zemljište nekadašnjeg Bagata precizna mehanika

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika valentinam
Početna cijena 139 tisuća eura
Nekretnina će se prodati na usmenoj javnoj dražbi, a ročište za prodaju održat će se u zgradi Trgovačkog suda u Zadru 13. listopada 2017. s početkom u 10,00 sati, navedeno je u rješenju suca Jurline
Bagat je nekada bio jaka tvornica

Po početnoj cijeni od 139 tisuća eura prodaje se zemljište u vlasništvu nekadašnje tvrtke Bagat precizna mehanika d.d. Oglas o prodaji parcele ukupne površine od 1.096 metara četvornih, u naravi parkiralište, objavio je Trgovački sud u Zadru, odnosno sudac Tomislav Jurlina, koji vodi stečajni postupak nad ovom zadarskom tvrtkom, a na temelju odluke skupštine vjerovnika donesene 1. rujna 2017. godine.

- Utvrđena vrijednost nekretnine upisane u zk.ul.br. 12569 k.o. Zadar, kat. oznake k.č. 3099/1, ukupne površine 1.096 m2, u naravi parkiralište, je kao početna cijena 139.000 eura.

Početna cijena na petoj dražbi je 83.400 eura, plativo u kunama po srednjem tečaju HNB-a na dan održavanja dražbe. Nekretnina će se prodati na usmenoj javnoj dražbi, a ročište za prodaju održat će se u zgradi Trgovačkog suda u Zadru 13. listopada 2017. s početkom u 10,00 sati, navedeno je u rješenju suca Jurline gdje se u obrazloženju navodi kako je u stečajnom postupku nad stečajnim dužnikom "Bagat" Precizna mehanika d.d. u stečaju Zadar, po prijedlogu i odluci skupštine vjerovnika još od 20. ožujka 2008. godine odlučeno da se imovina stečajnog dužnika, konkretno parkiralište, proda na usmenoj javnoj dražbi. No s obzirom na to da je ova nekretnina bila predmet spora koji je okončan tek po zaključenju stečajnog postupka nad tvrtkom "Bagat" Precizna mehanika d.d., tek su se naknadno stekli uvjeti za njeno unovčenje.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (2 glasova)