Klizanje i hokej na ledu usred – ljeta!

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika valentinam
Na SC – u Višnjik se razmatra uvođenje još jednog sadržaja
Uprava SC-a Višnjik, u skladu s obimnim srednjoročnim razvojnim programom, razmatra mogućnost postavljanja klizališta
Hoće li kompleks Višnjika biti obogaćen za još jedan sadržaj

Da, da, sve je moguće danas… Uprava SC-a Višnjik, u skladu s obimnim srednjoročnim razvojnim programom, razmatra mogućnost postavljanja klizališta.

- Prije određenoga vremena s idejom postavljanja klizališta u jednom dijelu SC-a Višnjik upoznat je i gradonačelnik Branko Dukić. U ovom trenutku sve je još u fazi razgovora, odnosno razmatranja te ideje sa svih mogućih aspekata – kaže Denis Karlović, direktor SC-a Višnjik.

Kako doznajemo, ponudu Gradu Zadru i SC-u Višnjik predočili su iz jedne tvrtke koja se bavi sportskom infrastrukturom. Ideja da se jave baš Zadru i Višnjiku, može se čuti, nije slučajna jer je zadarski golemi sportsko-rekreacijski kompleks kao takav itekako privlačan jer, uz ostalo, ima brojne prednosti u odnosu na neke druge dalmatinske gradove.

- Mi ćemo u Višnjiku sa svoje strane ideju razmotriti veoma pomno i potom ćemo dalje razgovarati s Gradom Zadrom. Načelno, Višnjik bi s tim novim sadržajem značajno obogatio svoju ponudu. Podsjećam da je Višnjik, skupa s Gradom Zadrom, u prošlih nekoliko godina cjelokupnu sportsko-rekreacijsku infrastrukturu podigao na veoma visoku razinu. O tomu svjedoče i podaci o broju korisnika jer se dnevno cijelim kompleksom kreće oko tri tisuće Zadrana, što sportaša, što rekreativaca, od čega je znatan broj mladih – ističe Karlović.

Inače, oko površine za klizanje koja bi svoje mjesto imala u prostoru između zatvorenoga bazena i dvorane, može se reći da bi zahvaljujući modernoj tehnologiji mogla funkcionirati cijelu godinu. Ostvari li se ideja, a sad zapravo i nema nikakvih vidljivih razloga da se to ne dogodi, Zadar bi bio među rijetkima koji bi i usred ljeta nudio mogućnost klizanja i odigravanja hokejskih utakmica, kao i brojnih drugih sadržaja koji se mogu održavati na ledenoj površini. U praksi to bi moglo značiti da na ljetovanje mogu doći iz Skandinavije ili bilo odakle, pa još malo i trenirati klizanje, hokej na ledu... Čudesno!

O cijeloj priči uskoro će se saznati više, čim SC Višnjik i Grad Zadar 'kroz rengen' provuku sve moguće podatke o tom zanimljivom projektu.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno