Ivana Dević imenovana za zamjenicu ravnatelja AGRRA-e

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Zbog novih međunarodnih projekata i širenja posla
Zbog novih međunarodnih projekata koji zahtijevaju velik rad i općenito širenja obima posla, gospođa Dević imenovana je na moju preporuku, s obzirom na njeno dugogodišnje iskustvo na pripremi, provedbi i uspješnoj realizaciji projekata, kaže Kovačević
Marin GOSPIĆ
Priznanje za dugogodišnji uspješan rad - Ivana Dević

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije dobila je zamjenicu ravnatelja, Ivanu Dević, dosadašnju voditeljicu projekata ruralnog razvoja. Ova ustanova dosad nije imala zamjenika ili zamjenicu, međutim kako je riječ o jednoj od najuspješnijih županijskih ustanova, ali i sve većem broju novih projekata, Ivani Dević u ponedjeljak je povjerena nova dužnost. Kako nam je kazao ravnatelj Agencije, Vladimir Kovačević, na ovo je mjesto imenovana odlukom Upravnog vijeća.

- Zbog novih međunarodnih projekata koji zahtijevaju velik rad i općenito širenja obima posla, gospođa Dević imenovana je na moju preporuku, s obzirom na njezino dugogodišnje iskustvo na pripremi, provedbi i uspješnoj realizaciji projekata. Drago mi je da je Upravno vijeće prihvatilo moj prijedlog kako bismo mogli krenuti u nove projekte te će se gospođa Dević fokusirati na koordinaciju svih projekata unutar Agencije, kaže Kovačević.

Njezino je imenovanje zapravo pojačavanje jednog kvalitetnog tima koji Županiji donosi izvrsne rezultate, osobito otkako je AGRRA-u preuzeo NHR-ov član Vladimir Kovačević. Naime, u srpnju 2017. godine Kovačeviću je povjeren i drugi mandat na čelu ove županijske ustanove.

Što se tiče novoimenovane zamjenice Ivane Dević, široj je javnosti poznata kao dugogodišnaj načelnica općine Lišane Ostrovičke za čijeg su mandata ostvareni neki od najuspješnijih projekata u razvoju ove općine.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)