"Ne sviđaju mi se ogovaranja i klanovi, ali to je normalno"

Slika korisnika admin
Autor: 
PIXSELL
Nedjeljko Bugarija sudjelovao je u četiri mirovne misije u Afganistanu

Nedjeljko Bugarija, umirovljeni vojnik, koji je sudjelovao u nekoliko borbenih emisija u Afganistanu, nova je zvijezda realty showa Farma, koji se prikazuje na Novoj tv. Prije nego što je ušao u izolaciju otkrio nam je s kime će se najbolje ili najlošije slagati, kako namjerava rješavati nesuglasice i kakav će biti kao gazda ili sluga.

- Dobro će mi doći jedno lijepo životno iskustvo ja se nadam, kandidate pratim, Farmu pratim, manje više znam sve o njima i znam što me čeka na Farmi, rekao je Nedjeljko.

Možda će upravo on smiriti strasti koje su u posljednjih tjedan dana uzavrele među farmerima.

Oženjen, ima djecu

- Uvijek sam nesuglasice rješavao kompromisom, znači pričom. Običaj mi je samo sjesti u četiri oka porazgovarati prijateljski da se to riješi jer tračevima nema rješavanja nesuglasica. Ne sviđaju mi se ogovaranja, klanovi ali to je normalno, toga ima i bit će. Nakon moga ulaska u Farmu ja se nadam će toga biti sve manje i manje, nada se Nedjeljko.

Već prije samog ulaska Nedjeljko je donio svoje zaključke o budućim kolegama farmerima, pa su mu tako, zasad, najdraži Aldo, Josip i Roman, dok je Anamarija već u startu na lošoj poziciji.

- Mislim da bi trebala za takav jedan show odabrati da bude ozbiljnija, ipak je ljudi gledaju, svaki dan je na televiziji. Njezino ponašanje mi nikako ne igra ulogu jer ja sam ipak oženjen čovjek i to gledam kroz svoju djecu kako ih ja odgajam, smatra Nedjeljko.

Na Farmi je Nedjeljko spreman dati sve od sebe. Nakon četiri mirovne misije u Afganistanu na odvojenost od obitelji i prijatelja već je naviknut, a ima iskustva i u radu sa životinjama na selu.

- Fizički rad mi nije nepoznanica. Dok nije krenuo turizam u mojem mjestu Bibinje svi smo doma držali i konje i prasad, kokoši, tako da mi neće teško pasti raditi, kaže naš novi farmer.

Kad bih bio gadza ja...

U ulozi gazde, smatra, bio bi maksimalno pravedan.

- Kad bih bio gazda farme postavio bih se kao pravi gazda, kao voditelj, da se zna tko pije, tko plaća na farmi, da posao štima. Ne bih se izležavao kao gazda nego bih uskočio, radio, pomagao drugima, kaže Nedjeljko. Ako mu i pripadne uloga sluge, neće mu preteško pasti.

- Dapače, niti malo. Uvije sam bio borac i borio bih se do kraja, kaže novi farmer.

A borba do samog kraja je ono što farmeri mogu očekivati od Nedjeljka.

- Moja razrađena strategija je uvijek bila psiha, znači da je čovjek psihički stabilan i jak može izdržati sve, smatra Nedjeljko.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno