U dva dana opljačkano pet brodova

Slika korisnika admin
Suzana BANDIĆ
Plovila su posebno atraktivna zadnjih dana

Tijekom proteklog vikenda prijavljene su provele u trgovine u Bibinjama i na Poljani pape Aleksandra III. u Zadru iz kojih su, još uvijek nepoznati lopovi, odnijeli cigarete i alkoholna pića ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

U noći s petka na subotu u Ulici Antuna Gustava Matoša u Zadru provaljen je kiosk iz kojeg je lopov odnio cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna. Iduće noći provaljeno je u brod na Liburnskoj obali u Zadru, a 66- godišnji vlasnik ostao je bez signalne rakete vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Na Putu Murvice u Zadru 46-godišnjem je Zadraninu u četvrtak ukraden vrijedan bicikl, a za isti je iznos oštećen i  55-godišnjak kojemu je lopov u petak u Zrinsko-Frankopanskoj ulici ukrao torbu s alatom.

U noći sa subote na nedjelju s brodova u vlasništvu 52-godišnjaka, 49- godišnjaka te jednog njemačkog državljanina lopovi su odnijeli vanbrodske motore vrijedne nekoliko desetaka tisuća kuna, a u subotu je s broda na Liburnskoj obali u Zadru lopov odnio novčanik i tablet ukupne vrijednosti više tisuća kuna.

Policiji je prijavljena i nova krađa parfema iz trgovine na Kalelargi koja se dogodila u petak, te krađa novčanika koja se dogodila u subotu. Žrtva je korejska turistkinja koja je ujedno ostala i bez dokumenata. A u nedjelju se policiji obratila maloljetna Zadranka. Djevojci (16) ukraden je nekoliko tisuća kuna vrijedan mobitel dok je obavljala kupovinu u trgovačkom centru Supernova.

Policija traga za ukradenim stvarima, a protiv nepoznatih lopova podnesene su kaznene prijave. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno