Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Iscjeljenje duhovnim putem

04.11.2010. 23:00
Iscjeljenje duhovnim putem


Krug prijatelja Brune Groeninga organizira danas u 17 sati u svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru predavanje “Iscjeljenje duhovnim putem po učenju Bruna Groeninga”. Slična se predavanja već godinama održavaju diljem svijeta, čak u 70-ak zemalja, a na njima liječnici izvještavaju o svojim iskustvima. Na ovom zadarskom predavanju govorit će liječnik iz Austrije i liječnica iz Splita. Uz njih prisutnima će se obratiti i osobe koje su dobile iscjeljenje pomoću učenja Bruna Groeninga. Bruno Groening je bio običan čovjek iz naroda koji je ljudima pričao o važnosti povratka Bogu i učio ih kako primiti Božju snagu i time povratiti svoje zdravlje. Uspoređivao je čovjeka s baterijom koja se svakodnevno troši što dovodi do pomanjkanja snage te bolesti. Primajući iscjeljujuću struju čovjek se puni dobrom snagom što često dovodi do nestanka opterećenja. Groening nije obavljao nikakve tretmane, nije davao dijagnoze niti iscjeljivao u medicinskom smislu. Nije davao obećanja o iscjeljenju. Učio je ljude da ne pričaju stalno o bolesti i o tome kolika je snaga misli i riječi.
U sklopu Kruga prijatelj Bruna Groeninga postoji medicinsko-znanstvena stručna grupa (njemačka kratica MWF) gdje liječnici provjeravaju iscjeljenja. Skupljaju se nalazi koje iscijeljeni ima u svojoj medicinskoj dokumentaciji, a koje su napravili liječnici koji ne pripadaju Krugu prijatelja. Liječnici iz MWF grupe ih pregledavaju na svojim stručnim sastancima da bi mogli donijeti potpunu stručnu odluku da je to stvarno iscjeljenje nastalo duhovnim putem.
Krug prijatelja Bruna Groeninga je potpuno neovisan o nacionalnoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj pripadnosti jer je Bruno Groening govorio ljudima da je potrebno da svatko ostane u svojoj religiji. Nije mu bila namjera stvoriti novu vjeru, ni novu religiju pa to ne rade ni danas osobe koje pripadaju Krugu prijatelja. Samo prenose njegovo učenje dobrovoljno i besplatno.