Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Shine je postao epicentar zbivanja

04.11.2010. 23:00
Shine je postao epicentar zbivanja


Najboljim caffe barom u akciji TZ Zadar Nasmiješeno sunce proglašen je “Bar Shine” u vlasništvu zadarske tvrtke Salutatio Soli d.o.o.
Otvoren je u listopadu u prostorima bivše banke na rivi, a adut mu nije samo modernistički izgled, niti sama izuzetna lokacija ili zanimljiva programska shema koja se odvijala vikendima, već i njegovo kvalitetno i ljubazno osoblje kojima je cilj, ovom na prvi pogled, pomalo hladnom prostoru dati domaći, kućni štih.
“Bar Shine” u godinu dana svog djelovanja postao je epicentar okupljanja gradskih, ali i mnogih hrvatskih i svjetskih celebrityja, nezaobilazno “IN” mjesto za dnevni i noćni izlazak. Andrija Sikirić, voditelj smjene u Caffe baru “Bar Shine”, istaknuo je da su djelatnici te direktor tvrtke Vedran Dvojković prezadovoljni što je gradonačelnik prepoznao značaj i doprinos ovog objekta u turističkoj ponudi grada.
– Zadrani su jako dobro prihvatili naš objekt u ovih godinu dana djelovanja. Zadovoljni smo i njihovim odazivom vikendima kada obično imamo osmišljene programe. Uskoro planiramo i organizaciju after-work partija četvrtkom, a i zimska koncepcija programa zahtijeva neke izmjene i novitete. Ovo priznanje nam znači jako puno jer u našemu gradu postoji veliki broj manjih ili većih kafića, pa nam je drago biti najboljima u moru konkurencije. Imamo iskusno, kvalitetno i stalno osoblje koje se trudi gostima pružiti domaću i opuštajuću atmosferu, naglasio je Sikirić.